• 113
    türkiye cumhuriyeti'nin hep aynı döngü içinde olmasının en büyük nedenlerinden biri halk tv, cumhuriyet, sözcü zihniyetidir. ülkenin vatan hainlerine peşkeş çekilmesine sesini çıkarmayan halkın en büyük bahanesi, işte bu vasıfsız topluluktur. ne atatürk ilke ve inkılaplarını tam anlamıyla benimsemişlerdir ne de bu ülkeye ve insanına yeteri kadar değer vermişlerdir. ötekileştirdikleri ve önemsemedikleri kitlenin şu an ülkeyi tarumar etmesinin birinci sorumlusu bu yetersiz, üstten bakan, öngörüsüz ve yüzeysel insanlardır. şimdi bu şekilde arka arkaya yazınca sanki akp zihniyetini de özetliyorum gibi ama işte birbirilerinden hiçbir farkları olmadığını en iyi böyle anlayabiliriz.

    bu toprakların mayasında mı sorun bilmiyorum, ama farklı yönde saf tutanlar aynı kirli işleri yapmakta beis görmemektedirler. liyakatsizlik, adam kayırmacılık, memleketçilik insanların tüm hücrelerine zuhur etmiştir ve düzeltilmesi maalesef artık imkansıza yakındır. bugün akp gelir zulm eder, bir gün giderlerse eğer zulüm görenler intikam almak için aynı yöntemleri uygularlar. eylem aynı kalır özneler değişir. bu ülkenin aydınlık yüzleri bu karmaşada ebediyete kadar ezilir.

    tanım: karanlık ve kirli ilişkileri ayan beyan ortada olan bir adet ali koç'u, kendi tarafında gördüğü için yayına çıkaran ve destekleyen kuruluştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın