• 3264
    senelerdir zemin problemini çözemeyen veya bu konuda kulüplere yaptırım uygulayamayan federasyon. "ligin marka değeri"nden anladıkları yenilenen stadyumlar olmalı ki, zemin konusu hiçbir zaman önemsenen bir konu haline gelmedi.

    yenilenen stadyumların hepsinin birbirinin kopyası olmasını da geçtim artık. zaten statlar dolmuyor. milyon euroların döndüğü bir organizasyonda insan yaptığı yatırımın heba olmamasını ister. sonuçta bir oyuncu alıyorsunuz, belirli bir maaş veriyorsunuz ancak tarladan hallice oynattığınız ve üzerini yeşile boyadığınız zeminde oyuncunun futbol hayatı bitebiliyor.

    futboldan keyif almak isteniyorsa ve daha doğrusu güzel futbol izlenecekse bunun en birinci şartı futbol sahasının kalitesidir. bu şekilde futbolcular ve ülke futbolu da gelişir.

    müteahhitlerin yönettiği bir ligden zaten bir gelişme beklemiyorum. çünkü adamların futbol gelişiminden anladıkları beton, yani yeni stat projesi.

    ne zaman zemin konusunda kulüplere ağır yaptırımlar yapılır, o zaman gelişmden vs bahsedebiliriz. ancak her sene kalite anlamında gerileyen ligimizin ben daha da kötüye gideceğini düşünüyorum. umarım yanılırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın