• 42
    muhtemelen linçleneceğim şeyler yazacağım, baştan söyleyeyim. ona göre okuyun.

    öncelikle devlet trt eli ile bu işe el atsın ve alsın diyen arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor, anlamıyorum. yayın gelirleri kulüplerin en büyük gelir kalemlerinden birisiydi. bizim gibi borç batağına batmış, bankalar birliğinin anlaşması ile boğuşan kulüpler için intihardır bu. çünkü devlet para vermez. bu işi kulüplerin menfaatine uygun yapmaya kalksa halktan, halka uygun yapmaya kalksa kulüplerden tepki çeker.
    ve öyle çokta para yiyemez pardon kazanamaz.

    saran medya mı bein grup mu? hiiiiç kusura bakmayın, arap sermayesinin karşısına fenerbahçeli efsane yatır yusuf fahri baba çıksın onu desteklerim. arap sermayesini o kadar istemiyorum çünkü. ulan adamların girmediği noktamız kalmadı, yetmez mi?

    peki saran medya ve bein arasında tff neden bein diyor? o da çok basit. para... bu araplar var ya, vakti zamanında bir avm için burada bir rüşvet yedirdiler. bir yedirdiler. en son iş "yahu tamam bokunu çıkarmayın artık biz bu kayıt dışı paraları açıklayamıyoruz" noktasına geldiler de avm bitti. herkesin gözü önünde oldu, en az yiyenlerin şov olsun diye kellesi gitti. şimdi hal böyle olunca sizce tff, tff diyorum siz anlayın. bein dışında birine verir mi bu işi? çünkü neden versin, değil mi?

    he ama ben saran medya'nin da çok ciddi olduğunu düşünmüyorum. bence kulüpler bu durumun farkında. saran medya'yı da öne attılar biz destekliyoruz diye. biliyorlar yine bein alacak ama bari biraz fiyat yükseltelim diyorlar.

    velhasıl saran zaten bu işi alamayacağını biliyor. kendini ortaya atan kulüpler ile güzelce ortalık karıştırıyor bedavadan on numara beş yıldız reklamını yapıyor. suyun karşı tarafına da algı için çok güzel malzeme çıkıyor. saran'ı istemeyen galatasaray diye.

    saran eğer ciddiyse, cidden o paraları ödeyip yayın ihalesini alacaksa hiç itirazım yok. 3 sene için 500 milyon dolar diyorlar.
    bu ekonomik şartlarda biz yarın bankalar birliğinden çıkarız yani. sonra da önümüze geleni zaten ezer geçeriz.

    ama yapmayın, etmeyin. arap sermayesi almasın da, kim alacaksa alsın. memleket meselesi bu durum artık ya..
App Store'dan indirin Google Play'den alın