• 90
    galatasaray için en büyük test maçlarından birisidir. ligin seviyesi ve oynanan futbolun kalitesi o kadar kötü ki avrupa'da bu tarz underdog, sistemli takımlar ile karşılaşmak türk kulüplerinin gerçek gücünü ortaya koyuyor. aynı molde ve kopenhag maçlarında olduğu gibi. sparta prag sezon başı kopenhag'ı neredeyse eliyordu ancak penaltılarda elendiler.

    herkesin dediği gibi oyun yapıları bize tamamen ters. galatasaray böyle bir bütün halinde hareket eden, geçiş oyununu çok iyi oynayan takımlara karşı berbat oynuyor. rakip hem avrupa'da hem liglerinde kazanma alışkanlığı edinmiş bir takım. bir de 3'lü savunma ile oynuyorlar. rakip hem geride hem orta saha da bizden daha kalabalık olacak. biz genelde orta sahada 2 merkez oyuncu ile kaldığımız için anadolu kulüplerinden bile çok geçiş yiyoruz. takım çabucak top kazansa bile çabucak kaybediyor.

    bizim takımımız süper lig için ne kadar kaliteli olsa da bu sezon yama yaparak, okan buruk'un gayretleri ile devam ediyor. kadro istikrarımız yok, transferlerin büyük çoğunluğu başarılı olamadı. doğal olarak tıkır tıkır işleyen bir sistem takımı değiliz. boey'un gidişi ile birlikte takım çok büyük bir güç kaybetti. ileride oynaması gereken barış alper mecbur sol bek oynayacak mesela.

    en büyük avantajımız icardi, mertens gibi şapkadan tavşan çıkarabilecek oyunculara sahip olmamız. molde maçlarında berbat olmamıza rağmen icardi sayesinde geçmiştik mesela. ilk maç için taraftar desteği ile tek farklı bir galibiyet alabiliriz. deplasman ise çok daha zorlu olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın