• 3261
    tarafsız olmasıyla nam salan muhteşem kurumun yaptığı muhteşem bazı uygulamalar şu şekildedir.

    uefa, cas ve hatta isviçre mahkemeleri tarafından şike yaptığı onaylanmış malum camialara ceza vermemek.

    şike yapan bu takımların yarışta geri kalabileceği için ivedilikle süper final adı verilen garabet bir sistem uydurup tek sezon uygulamak.

    süper final denen bu saçma uygulama dahilinde hiçbir örneği bulunmayan bir fikstür belirleyerek malum takımın evinde şampiyon olması için programı belirlemek.

    galatasaray şike süreci sonrasında güçlü kadro ve oyunla arayı açmaya başlatınca yabancı sınırını düşürmek ve makasın açılmasını engellemek.

    yine şike süreci sonrasında harika giden fatih terim yönetimindeki galatasaray'ın darbe alması hedefiyle başka hoca yokmuş gibi fatih terim'e teklif götürerek kulübün dengesini bozmak.

    fatih terim'in galatasaray kulübesinde olduğu dönemlerde aldığı ütopik 10 maç ve üzeri cezalar vermek.

    şike yaptığı kesinleşmiş takımlar kadro anlamında ihtiyaç duyduğu şekilde yabancı sınırı ve yazılabilecek oyuncu şartlarını değiştirmek.

    hakem atamalarında ve var odalarında bize sürekli aynı hakemleri vererek korkunç hataları görmezden gelmek.

    eski bir mhk başkanının var odasından özel görüntüyü malum takım başkanına ilettiği ortaya çıkmasına rağmen üç maymunu oynamak. bu şahsın malum başkanın yönetimindeki bir kurumda çalışması ayrı rezalet.

    tribün cezaları ve para cezalarında adaletsiz olmak ve küfürlü tezahürata eşlik eden gözlemcilere halen görev verebilmek.

    son olarak futbol oynamanın mümkün olmadığı bir sahada sırf malum takım başkanı baskı yaptığı için futbol oynanacak diye açıklama yapıp dalga geçer gibi o şehrin diğer takımı başka sahada oynayacak demek. artık rezalet kelimesi bile anlamını yitirdi.

    hakem hatalarına vs vs hiç girmeye bile gerek yok ve de tabi ki sponsorluk vererek geçmiş alışkanlıklarını hukuken meşru gösterdiğine inanan kişiye söyleyecek bir şey yok.

    kontrolünü yitirmiş, tarafgir olan, açıkça bize savaş açmış kurumdur. yaşanan durum korkunçtur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın