• 7813
    sezon başındaki yüksek form grafiğinin ceremesini çeken ekip.
    guardiola bile city ile sezon başlangıcını kusursuz yaptığında şampiyonluğu kaptırıyordu; 2022-2023 sezonunda mart nisan mayısa en yüksek formunu denk getirmesi ona üçlemeyi kazandırdı.

    fiziksel form günümüzdeki maç trafiğinde 9-10 ay zirve seviyede korunabilen bir şey değil. normal şartlarda 2-3er aylık zirve ve dip arasında dalgalanmalar, daha yoğun çalışılırsa 4-5 aylık, zirvesi daha yoğun ama düşüşü de daha sert olan dalgalanmalarla ilerleniyor. bu real madrid için de; manchester city için de alman makinesi bayern münich için de böyle.
    bazı ekipler bunu, bazı oyuncuların farklı zamanlarda zirveye ulaşmasıyla sorunsuz atlatabiliyor. sene başı icardi kerem ikilisinin yüksek formuyla girerken bir dönem zaha; şu sıralar da mertens barış ikilisinin bizi hücumda sırtlaması gibi.
    bazı takımlar kötü gününde oyun zekası ve taktiğiyle kazanmasını bilerek ilerliyor, 2022 şampiyonlar ligindeki madrid gibi.

    bazı takımlar da, hurra başlayıp zirvenin büyüsüne kapılıp düşüşüne önlem almıyor ve kritik anlarda kırılıp dağılıyor, barcelona sonrası 2023 öncesi guardiola bunun en güzel örneği, ligde kaza yaşamamış olsalar da şampiyonlar liginde bariz bir başarısızlık söz konusuydu.
    fenerbahçe ise bunun sözlük anlamı olacak kadar büyük zirveler ve düşüşler yaşıyor.
    ancak her defasında topyekün bu sene o sene psikolojisine girmeleri de artık ülkem adına beni üzen bir durum haline geldi.

    şubat itibariyle açık bir şekilde görülüyor ki fenerbahçe o düşüşü yaşıyor. tekrar toparlayacaklardır, ama bu süreçte biz kaza yaşamazsak umutlarını suya bırakarak devam edecekler, kırılacaklardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın