resim
Mehmet Büyükekşi
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 382
    fenerbahçe'nin kullanma klavuzunu herkese gösterdiği kişi. 24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçında önce fenerbahçe dört koldan çalışıp bu adamın bylockçu olduğunu gündem yaptı. maçın hakemini de var hakemini de istediği gibi ayarlattı. sonrasını yazmama da gerek yok sanırım.

    18 şubat 2024 ankaragücü galatasaray maçını tarladan beter zeminde oynatmaya çalışıyorlar. bizim yöneticiler resmi başvuru, prosedür ile uğraşıyor. metin öztürk çıkıp "bir oyuncu sakatlanırsa vebali tff'nindir." diye açıklama yapıyor. adamların umrunda değil senin oyuncunun sakatlanması. senden çekinmiyor çünkü. bizim oyuncu sakatlansa 2 gün gündemde bile kalmaz, biz oyuncumuzun sakatlanmasıyla kalırız.

    bir söz var, sen iyi davrandığın için insanlar onlardan istediğini belki yaparlar ama senden korkarlarsa onlardan her istediğini yaparlar diye. bizim yöneticiler de sanıyor ki biz düzgün, efendi davranıyoruz diye herkes bize öyle davranacak. bu gülünecek düzeyde bir empati eksikliği. bu ülkede erdoğan'ın damadının ona oy vermesine şaşıran bir grup var. onlar bile bizim yöneticiler kadar naif bir düşünce yapısında değil.

    youtube'da filmlerdeki soygunları falan değerlendiren eski bir suçlu var. ocean's eleven filminde striptizciye para verip iş yaptırdıkları sahneyi eleştiriyor bunun işe yaramayacağını söyleyerek. para vermek değil eğer elinizde onun bir açığı varsa şantaj yaparak her istediğinizi yaptırırsınız diyor. fenerbahçe bu eski suçlunun dediğinin doğruluğunu koca ülkenin gözünün önünde kanıtladı. bizim yöneticiler böyle alçalmasınlar, suç işlemesinler ama çizgi film karakteri gibi de davranmasınlar yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın