resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2302
    siyasetten ne anlıyormuş da aday olmuş dedirten eskilerin sevdiğim galatasaray topçularından birisi. vatan ve hatay aşkıyla öyle yanıp tutuşuyor ki tip'ten aday olmuş. tip az gelir kendisine dem yakışırdı diyorum ve hayal kırıklığı listeme ekliyorum.

    peşin ekleme: hüdapar, dem gibi partilerle kol kola girmekten rahatsızlık duymayan tüm partiler nazarımda bu vatana hıyanet içindedir. buna mecbur bırakılanların da "mee"leyerek oy kullanmaları da acınasıdır. yazık vatanıma, yazık ne zor şartlarda devlet kuran atalarıma.

    bu ülkede oy almak için siyasete gerek yok. tarihin en vasıfsız ve kötü niyetli makam sahiplerinden birine laf sokmak* kitleleri peşine sürüklemek için yeterli. ülkeyi hızla iç savaşa götüren, ekonomi başta olmak üzere emniyet, eğitim vs. her türlü sorunun ana kaynağı sığınmacı sorunundan söz etmek ise dar bakış açılı vizyonsuz siyaset olarak adlandırılıyor. yürüyedur gökhan reyis, kim tutar seni. bu vatan hizmete aç. profesörler falan ne anlar siyasetten bizim okumamış futbolcu eskilerine ihtiyacımız var.

    edit: ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın