• 70
    play-off'lardan son 16'ya kalacağını tahmin ettiğim takımlar; roma, milan, sporting lizbon, lens, benfica, braga, galatasaray ve shakhtar donetsk.

    halihazırda son 16'da olan takımlar da; west ham united, brighton, rangers, atalanta, liverpool, villareal, slavia prag, bayer leverkusen.

    premier lig lideri klopp'lu liverpool ve bundesliga lideri bayer leverkusen olduğu sürece biz bu kupayı alamayız kupa bu ikiliden birine ya da milan'a gidecektir.

    ayrıca galatasaray kağıt üstünde roma, lens, benfica, west ham united, brighton, rangers, atalanta, , ve villareal ile de kolay baş edemez.

    muhtemelen son 16'dan öteye gidemeyeceğiz gibi duruyor. hayır yani liverpool her sene şampiyonlar ligi'nde olur bu sene avrupa ligi'nde olacağı tutmuş. milan aynı şekilde. bayer leverkusen her sene üçüncü dördüncü olur liginde bu sene lider olacağı tutmuş ve o da uel'de. şansımıza işte.

    neyse efsane teknik direktörümüz jupp derwal'in sözüne kulak vereceğiz bu noktadan sonra; galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın