resim
Unai Emery Etxegoien
Görev:Teknik Direktör
Takım:Aston Villa
Yaş:52
Uyruk:İspanya
  • 133
    bu sezon aston villa ile güzel işler yapan teknik adam. bir ara liderliğe kadar yükselmişlerdi fakat düşüşe geçip rüyadan uyandılar. yalnız benim tuhafıma giden bence kadrosunu en efektif haliyle kullanıyor mu kısmı ciddi soru işareti.

    elinde avrupa'nın hem toplu hem topsuz en süratli oyuncularından biri moussa diaby varken bu oyuncuyu sezon başından beri forvet arkası olarak kullanıyor. en önemli özelliği çizgiden yarınlar yokmuş gibi top taşımak olan oyuncu merkezde bu etkinliğinin çeyreğini bile sergileyemiyor ki zaten artık yedeğe düşmeye başladı.

    yine elinde en büyük silahı topu soluna alarak içe kat etmek olan zaniolo varken oyuncuya verdiği sürelerin %90'ını sol tarafta oldu. haliyle zani de oldukça verimsiz bir sezon geçiriyor.

    yine elinde tielemans gibi komple bir orta saha varken bana göre abartı bir futbolcu olan kamara'yı asla kesmiyor, tielemans da çoğunlukla yedek kalıyor.

    işin saçma tarafı tüm bu oyuncular kendisi zamanında alındı.* aslında douglas luiz-tielemans-mcginn merkezde, sağda zani yada bailey, solda diaby, ileride watkins ile herkesden çok daha verim aldığı bir düzen oluşturabilirdi.

    emery tabii ki benden iyi biliyordur* ama yine de elindeki önemli oyuncuları doğru ve etkin kullanamayan takımlar bir yere kadar ilerleyebilir. şunu biraz denese zaniolo'nun opsiyonunu belki çoktan aktive etmişlerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın