• 100
    --- alıntı ---

    napoli'ye geldiği ilk sezonda arkadaşlarıyla gittiği bowling salonunda tanınıp rahatsız edilmemesi için salon sahibi, hollandalı golcünün oyun oynadığı kulvarın tepesindeki ekrana ismini 'ciro martines' olarak yazar.

    bowling salonunun müdavimi olan ancak bir süre sonra elbette napoliler'in salonda keşfettiği mertens için salon sahibi o günden sonra da ekrana 'ciro mertens' olarak ismini yazar.

    ciro ismini çok seven mertens de geride kalan ilkbaharda dünyaya gelen oğluna 'ciro' ismini verir

    --- alıntı ---

    bir cio var ki felaket, bir de ciro. cio’yu bilen bilir. felaket bir ikili olurlar ileride.

    düzenleme: kaynak içinde x olan türk bir spor sitesi. etkileşim almak için “hollandalı” yazdıklarını düşünüyorum. uyarılar sonrası farkettim.

    ek:

    --- alıntı ---

    dries mertens has become a father and, as hinted, he has named his child ciro, the very neapolitan nickname that he was given by fans and teammates.

    the belgium international and his wife, television presenter kat kerkhofs, welcomed the little boy today in naples.

    he posted a picture on ınstagram of the moment the happy couple welcomed their first child into the world and confirmed his name: ciro romeo mertens.

    ıt’s a very special name, because for years dries mertens has been nicknamed ciro in naples.

    --- alıntı ---

    kaynak: football ıtalia

    bowling olayı ne kadar gerçek başka kaynak göremedim. ama “ciro” mertens oğluna napoli taraftarının kendisine koyduğu lakabı isim olarak veriyor.

    ayrıca:” ciro is a masculine name of ıtalian origin. this name is the ıtalian, and also the spanish, version of the name cyrus and means "sun." ıf baby is bound to dazzle everyone just like we know they will, this name will do them justice and give them a unique experience along the way.”

    ciro, güneş demekmiş. saçlar ordan geliyor demekki.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın