• 107
    bizi tek yakından ilgilendiren güzel haber, siteden yayınlanmıştır:

    --- alıntı ---

    lucas neill ve harry kewell dünya kupası kadrosunda

    güney afrika’da 11 haziran - 11 temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2010 fıfa dünya kupası’na kısa bir süre kala avustralya milli takımı aday kadrosu açıklandı.

    teknik direktör pim verbeek tarafından sydney havaalanı’nda duyurulan 31 kişilik oyuncu kadrosunda galatasaray’dan lucas neill ve harry kewell da yer alıyor.

    kadro seçimindeki nedenleri her oyuncu özelinde tek tek açıklayan verbeek, lucas neill için, ‘’lucas, ingiltere’den galatasaray’a geçti. muhtemelen türk futbolu hakkında anlatacak birçok özel hikâyesi vardır. lucas, kaptanımız. bizim için her zaman harika işler çıkan önemli bir oyuncu. bizimle beraber olduğu için şanslıyız’’ dedi.

    pim verbeek, harry kewell hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. kewell’ın yaşadığı sakatlık için birçok kişinin farklı yorumlar yaptığını söyleyen verbeek, ‘’benim bu konuda herhangi bir endişem yok. bildiğiniz gibi, bugünden itibaren beş haftalık bir süremiz daha var. bu, bir oyuncunun hazırlanabilmesi adına yeterli bir süre’’ diye konuştu.

    hollandalı teknik adam, harry kewell’ın üst düzey bir oyuncu olduğunu belirterek ‘’harry, çok özel bir yetenek. oyun içerisinde her an fark yaratabilecek bir oyuncu. onu, yeteri kadar hazır olmasa dahi, güney afrika’ya götüreceğim’’ sözleriyle avustralyalı yıldıza övgüler yağdırdı. verbeek, harry kewell’ın ve sağlık ekibinin yaşanılan sakatlıkla ilgili olarak kendisini ikna ettiklerini de konuşmasına ekledi.

    mark bresciano, vince grella, brett emerton ve richard garcia gibi sakatlıkları bulunan önemli oyuncuların dünya kupası başlamadan evvel son durumunu görmek isteyen verbeek, aday kadroyu 1 haziran günü 31 kişiden 23 kişiye indirecek.

    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...ol_as/haber/6935.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın