• 7780
    büyük bir sürpriz olmaması durumunda 2023-24 sezonunda bizi averajda geçecek olan takım. hal böyle olunca da mini bir avantaja sahip oluyorlar. evet rams park’a 3 puan üzeri bir farkla gelmemeleri durumunda iç sahada bu arkadaşları yenmemiz yeterli olacak. ancak görünen ve gidişat o ki bizim sahamızdan alacakları beraberlik şampiyon olmaları için yeterli olacak.

    iki takımın da fikstürünü incelediğimde bizim bjk fener’in trabzon deplasmanı var ki bence bizim beşiktaş deplasmanımız fener’in trabzon deplasmanından daha zor. iki takımın da takılma ihtimali çok zor diğer maçlar özelinde ki rekora gidiyor iki takımda.

    bu yattı kalktı muhabbetini sevmiyorum ben, iddia olarak kalıyor hep, twitter goygoyu yada. önemli olan sonuç, böyle de olmalı biz taraftarlar özelinde. çünkü değiştirebileceğimiz bir durum yok. sonuca baktığımızda da bu takım yakaladı mı daha çok gol atıyor. direkten dönen toplarımız gerçekten şanssızlık ancak diğer kaçırdığımız goller, hatalı tercihler falan derken maçları kıramıyoruz. averaj yapmayı bırakalım stres yaşıyoruz genel olarak. fenerbahçe son dönemde bir tık bu stresi yaşıyor ancak ligin de boyu yavaş yavaş kısalığından bu normal ve aradıkları averaj farkını yakaladılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın