resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10072
    kendisinde gördüğüm tek eksiklik fazla mütevazi oluşu. fazlaca mütevazi olduğundan dolayı, yönetim ve özellikle sosyal medya taraftarı tarafından kolay ulaşılabilir oluyor, gereksiz yere eleştiriliyor. yaptıkları değersizleştiriliyor.

    şu yakaladığı başarıları yabancı bir teknik adam yakalasa, şu an tüm florya o teknik adama tapıyor olurdu. geçen sezon içerde dışarda tokat manyağı yaptığı jorge jesus'a hz isa benzetmesi yapıldı. düşünün yani. bu adam bizimle büyüdü, bizden çıktı, hasta galatasaraylı, bizden biri. bence o yüzden hakkı tam olarak verilmiyor, istediği oyuncular alınmıyor, taraftar tarafından da eleştiriliyor. sözlükte bile adama halen sallayanlar var.

    şu adama camianın çocuğu muamelesini yapmayı bırakalım artık. okan buruk, o eşiği çoktan geçti. akhisar'la kupa kazandığından beridir kendisi benim gözümde ''hoca''dır. winner oğlu winner'dır. aksi takdirde bir gün bu yaptığımız haksızlığa karşı tavır takınıp geçmişte olduğu gibi italya'ya giderse, önce kafamızı taşlara vuracağız, sonra kendisini suçlayacağız, sonra senelerimiz boş geçecek ve sonrasında da yeni bir evlat bulmaya çalışacağız. bu döngüyü hatırladınız değil mi?

    fatih terim'in, okan buruk'un benzerini rakip camialar senelerdir arıyor ama bulamıyorlar. kimlere kimlere gittiler bulmak için. ismail kartal'a mourinho muamelesi çekiyorlar belki bu kez olur diye. adam 3 kere geldi fenerbahçe'ye 0 başarıyla. bizde 3 kere gelen bir tek imparator var, apoletinde 8 şampiyonluk, avrupa kupası ve sayısız kupa bulunan bir adam. düşünün yani karşı taraftaki çaresizliği.

    galatasaray taraftarından tek ricam artık kadir kıymet bilmesi. başka bir şey istemiyorum.

    nasıl bir adama sahip olduğumuz önümüzdeki yıllarda daha iyi anlaşılacak bence...
App Store'dan indirin Google Play'den alın