• 50
    bu çocuk aşırı komik. hep ben neler biliyorum ama söyleyemem tavrında takılıyor. birisi geçen sordu madem söyleyemeyeceksin neden bahsediyorsun diye şimdi yalan yok o da haklısın dedi. iyi niyetli olduğu kesin ama kendisinde devamlı bir beni çok linçliyorlar ama ben olayın iç yüzünü bildiğimden bunları söylüyorum ve sonra beni linçleyenler haklı olduğumu görüyor deme isteği var.

    ya canım kardeşim sen kimsin de seni linçlesinler la? gerçekten linçliyorlar mı bu bebeyi? insanlar bu kadar şaşırdı mı? ya da bu ben çok linç yiyorumculardan biri olunca önemli mi olunuyor?

    mesela mehmet demirkol çok linç yiyor haklı haksız hadi o söyleyince komik olmuyor da kerem övet söyleyince hakikaten komik oluyor. kıymeti kendinden menkul amatör branşlardaki yapılanmamızı içerden takip ettiği havasını yaratabilmiş bir kardeşimiz. hani belli ki çok da düzgün çocuk asla sosyal medyadaki rakip taraftar simaları gibi görüntü vermiyor da, kardeşim hayatında kimseye 5 kuruş maaş verdin mi de rahat rahat ben olsam ziyech'in kontratını askıya alırdım falan diye üst perdeden sallıyorsun. baya komik oluyor açıkçası. biz bilseymişiz ziyech neler yaptı kulüpten sokmazmışız. para verdiğim, tazminat vermek istemediğim her assetimden sonuna kadar yararlanırım.

    buraları da okuyordur. birkaç tavsiye vereyim.
    nelson diyor çok iyi bir maç çıkarmış gibi göründü ama topu oyuna sokarken çok fazla hatalar yaptı. heralde yaptı amk. bu mu tespitin? adam 400 maça çıkmış kariyerinde tabi ki öyle. çok konuşmak zorunda olmak sanırım saçmalattırıyor.
    mesela ziyech'i kulübe sokmam, eyüp'ün dakikalarından ndombele'ye verilen her dakika ihanettir vs gibi saçmalamaları bırakması lazım. daha çok emre özcan gibi orhan uluca gibi olun arkadaşlar. içini bilmediğiniz ortamlarla ilgili, amacını bilmediğiniz insanlarla (okan buruk) ilgili konuşurken böyle abuklamayın. sizin o taraftan öyle görünebilir ama içerisi öyle olmayabilir.
    üçüncü tavsiye en kolayı. yanında duran adama bak kardeşim. erinç bey'e bak.

    son olarak da şunu merak ediyorum. şimdi bu arkadaşa göre gs sözlükte bazı tipler(ben) onu linçlemiş mi oldu? en çok ben linçleniyorum demek ki en süper benim işlerini bırakın artık yaaa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın