resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8437
    eleştirildiği için kötü oynayan değil, kötü oynadığı için eleştirilen futbolcudur. şunu söyleyemeden yapılan tüm yorumlar kerem’e çok büyük kötülüktür. gol/asist katkısı verdiği maçlarda dahi top kaybı rekorlarına koşuyor kerem kaç maçtır ve fiziksel olarak aldığı tek tepki şurada bir hafta önce iç sahada ıslıklanma tepkisi. kerem bu ıslıklanma olayından önce de rezil bir form durumundaydı dolayısıyla kötü performansının taraftar tepkisiyle gram alakası yok.

    eğer sosyal medya eleştirilerinin kerem’in performansını etkilediği iddia ediliyorsa da şunu söyleyebilirim ki, onca galibiyet serilerinden ve rekorlardan sonraki ilk puan kaybında okan buruk ile ilgili bu adam hoca değil yorumlarının yapıldığı bir yer sosyal medya. burada yazılanlara kafayı takıp performans düşüklüğü yaşıyorsa kerem yine burada kendisini sorgulaması gerekir. yahu sosyal medyada bu kulübün en büyük efsanesi fatih terim’e bile neler dendi, kerem mi eleştiriden muaf tutulacaktı?

    diyeceğim o ki kerem’in formuyla ilgili her şeyi konuşalım ancak gözünüzü seveyim eleştirildiği için kötü oynuyor gibi gerçekten uzak bahanelere sığınmayalım. bunu diyenler asıl kerem’e en büyük kötülüğü yapanlar. biz kerem’e toz kondurmadıkça kerem’in gelişmesi imkansız. kaldı ki en beğendiğim yönüm bitiriciliğim açıklaması da bunu destekler nitelikte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın