• 41
    pek çok taraftarımızın yaşamaya yaşamaya nasıl berbat bir his olduğunu unuttuğunu düşündüğüm durumdur.

    uzun yıllardır bir rönesans yaşıyoruz. öyle veya böyle fenerbahçe’ye o kupayı yar etmiyoruz. lakin bu hissin ne kadar rahatsız edici olduğunu çoğu taraftarımız unutmuş bence. transfer mi, boşver ya. orta saha mı yok, biz böyle de yarışırız ya. ne dense “hallederiz abi” çekenler var.

    beyler fenerbahçe’nin şampiyon olduğu, o adamların ellerinde kupayla gevrek gevrek güldükleri, bağdat caddesinde küfürlü tezahürat çektileri ortamda galatasaray’da taşları yerinden patır kütür oynatırlar haberiniz olsun. millete yangıncı diye laf çakanlar o vakit görürler gerçek yangını. bu camia başarısızlıkla yoğrulmaz, hamurunda yoktur. fatih terim’in topçuyken hasret kaldığı şampiyonluklar umurumda değil mesela. 13 yıl şampiyon olamama edebiyatları falan. 21. yüzyıl galatasaray yüzyılıdır. kimse borç kapatacağız ayağına başarısızlık güzellemesin.

    denk gelir de fenerbahçe şampiyon olursa seneye de dominasyon için top tüfekle yüklenecekler. ali koç falan da bırakmayacak başkanlığı. acayip maliyetlere topçular getirecekler. mazluma yatıp 1 şampiyonluk alalım sonra bırakacağım ayaklarını kimse yemesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın