• 99
    mükemmel olmayanı yok sayan zihniyetten dolayı varolan algıdır.
    kerem demirbay mükemmel bir orta saha değil; ancak çok ciddi katkı veriyor hem pozisyon oyununda hem de duran toplarda. oliveira döndükten sonra eminim ki üç beş maçta katkı verecek. eyüp, gökdeniz gibi gençlerimiz kupada katkı sağladı ligde de daha çok süre alacaktır. ndombele. kaan ve berkan hem versatil olmaları hem de yedekliği sorun etmeyişiyle çok büyük açık kapatıyorlar. kadroda orta sahadan aldığım katkıya puan olarak 7/10 verebilirim. bu fenerbahçe için 8 olur; beşiktaş için 2-3.
    avrupa için herkes elinden geleni yapacak ancak sparta prag’ı elediğimiz takdirde bu senenin misyonu tamamlanıyor, gerisi ekstraya girer. seneye tekrar deneyeceğiz. her şeyi bu sene yapmak zorunda değiliz.
    okan hoca böyle düşünmüyordur eminim avrupada elinden gelenin en iyisini verecektir, hocama ve takım savunmamıza o kadar güveniyorum ki mayısta bir avrupa bir lig kupası kaldırdığımız senaryoya asla şaşırmam;
    ama bunun olmadığı senaryoda asla kelle almaya kalkışılmaz, sorunlar neydi diye birilerine fatura çıkartılmaya çalışılamaz.
    netekim bir buçuk oyuncu hariç herkesten büyük katkı alınan; 2si detaylarda kaybedilmiş bayern münich olmak üzere yalnızca 4 mağlubiyetle şubata gelmiş bir takımda kadro yetersizliği sorgulanamaz.
    doğru parçaların doğru yerlere yerleştirilmesi bir iki dönemde olmuyor, sınırsız bütçeli takımlar bile 2-3 yılda takımın eksiklerini kapatıyor. bırakalım da bonservis harcanamayan bir yaz transfer döneminde başarı oranı düşük olabilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın