resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 2933
    2022-2023 sezonundaki hücum zenginliğimizin başındaki oyunculardan biri. derine attığı topları 2023-2024 sezonunda henüz diğer oyunculardan göremedik.

    3 ekim 2023 manchester united galatasaray maçındaki hatasına bu kadar takılmaya gerek yok. kaldı ki o maçı kazandık. aldığı maçları hiç yazmıyoruz.

    eğer her hatasında bir oyuncuyu yerin dibine sokacaksak liverpool taraftarı ne yapsın? çok değil, 5 gün önce oynanan 5 şubat 2024 arsenal liverpool maçında van dijk ve allison’un yaptığı hata ile belki de şampiyonluktan olacaklar. bu oyuncuları takımdan göndersinler mi şimdi?

    bence asıl sorun güzel bir sezon geçiren oyuncumuzun değerini kendi kendimize düşürmemiz. ya da sezon planlamasında yer vermiyorsan bunu daha uygun bir dille anlatabilmek lazım. biz bunu beceremiyoruz.

    aldığı maaştan dolayı gitmeyeceğini düşünenler olacaktır mutlaka, sergio çok rahat bir şekilde arapların ligine de transfer olabilirdi. biz gözde hale getirebilmeliydik. beceremedik. ipleri koparma noktasına getirmeye çalıştık kulüp olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın