resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3630
    hiç şüphesiz başarılı bir sezon geçiriyoruz. özellikle ligde ama 23-24 sezonunda şu ana kadar bizim kaderimizi belirleyen 2 tane final maçına çıktık.

    birincisi; 29 ağustos 2023 galatasaray molde maçıydı. neredeyse bütün sezonu kurtardı, çünkü bizi şampiyonlar ligine sokan maçtı. 30+30 milyon euro kazandık buradan. boey'in rekor bonservisinin yolunu açan eşleşme hatta.
    ikincisi; 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçıydı. aşağı yukarı 15 milyon euroluk, üst turları düşünürsek çok daha fazlası olan bir maçtı. gruplarda oynadığımız futbol üst turu hak etse de maalesef bu sınavı geçemedik. united'i altımıza almamız biraz teselli oldu.

    yani 2 finalden 1'inden geçebildik. 2 büyük para kapısından 1'inden geçebildik. ben meseleye buradan bakıyorum. erden timur geçen seneki takımı takımı yeterli görmedi. şampiyonlar ligi takımı kuracağım dedi. ama limit de sıcak para da yoktu, fırsat transferi kovalayacağız dedi. ortalama taraftarın aşağı yukarı her istediğini yaptı. çalım işlerine bile girdik. transferler totalde başarısız olsa da bu vizyon gözetilerek yapıldı. takım 6 maç ön eleme oynayarak şampiyonlar ligi gruplarına girdi. ilk riskin maliyeti kurtarıldı. ama şampiyonlar liginde gruplardan elenince ve sadece 5 puanlık para primi gelince bazı şeylere de aynen devam etmemiz beklenemezdi. bu kulüpte bir ara maaşlar ödenemedi arkadaşlar, bu ibne basının uydurduğu bir şey değil, sadece köpürttüğü bir şey. galatasaray yaz transfer döneminde çok ciddi maliyetlere girdi. arkamızda bankalar birliği celladı dikilirken sürekli risk almak hiç de akıllıca olmayacaktı. ben bu şartlarda yönetimin stratejisini anlıyorum. taraftar genel olarak buna bakmaz. yandık bittik kül olduk der, fazlaca abartır. buna bir şey de demiyorum. bence geç de olsa yeterli takviyeleri takıma yaptık. galatasaray'ın milyonlarını havaya savurmadık. her şeyden öte yönetimin, erden timur'un iyi niyetini ben görüyorum. yaz transfer döneminde kendisine çok karşı çıktım. bence çok ciddi hatalar da yaptı ama en çok güveneceğim adam da hala bu adam.

    dursun özbek'ten ayrılma sayın başkan. 3 sene daha bu takımın size ihtiyacı var. insanlar hata yapar, çok normal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın