resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3625
    transfer yaparken "gönül adamı. yeri gelince cebinden katıyor" denilen, yapmazken "adam cebinden mi verecek" denilen yönetici. ilk dönemi haricinde geçirdiği başarılı bir transfer dönemi yoktur.

    bence camia olarak bir karara varalım. bu adam as başkan ise mantıken çoğu şeyde direkt karar verme makamındadır. bu adamın bizzat transferden sorumlu isim olduğu söylendi mi? evet. galatasaray futbol takımıyla ilgili yapılan her iyi şeyden sonra bunun sebebi kendisi gösteriliyor mu? evet. peki kötü şeylerde neden her zaman "yönetimdeki diğerleri" kartı oynanıyor? artık ya iyi şeyleri de direkt yönetime bağlayın ya da kötü şeylerde erden timur'u bir zahmet laf ettirin sayın galatasaray camiası.

    ve açıkçası kendisine bu kadar eleştirel yaklaşma sebebim de camiaca yapılan bu ikiyüzlülüktür. ıcardi'de fiyat indirerek ayarladı, helal olsun erden bey. ama en kritik mevki orta sahaya gelince iki koca dönemde bir transfer yapamadı. neden? çünkü aniden gökten inen bir yönetici 3,1 milyon maaşın ndombele'ye verilmesini daha uygun buldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın