• 605
    aynı 2023-24 yaz transfer sezonu gibi, takıma güç katamadığımız bir dönem oldu. güç katmayı geçtim, eldeki değerli asset boey, inanılmaz bir paraya satıldı ancak menajer zengin etmek istemiyoruz, ffp'den çıkmak istemiyoruz bahane edilerek takımın eksik yönleri güçlendirilmedi.

    mevcut galatasaray yönetimi, gördüğüm kadarıyla taraftarın çok büyük bir kesminin beğendiği erden timur, son 2 dönemdir başarısız transfer sezonları geçiriyor, geçirmekte. bu takımın en büyük eksikliği olan orta saha problemi, daha doğrusu orta sahasızlık hala giderilemedi. elde nicelik olarak bir fazlalık olduğu doğru ancak nitelik olarak ölümsüz torreira ve 37 yaşındaki mertens var, benim gözümde 1.5 adam ediyorlar. demirbay, sergio ve ndombele'nin o pozisyon için yeterli olmadıklarını, olsalar bile ciddi defoları olduğunu düşünüyorum. ideal 11'indeki ortasaha ikilisinin de eğer ki şampiyonluğu son haftalara taşıyabilirsek kaan ayhan-torreira olacağını düşünüyorum.

    he keza yazın yapılan maliyetleri transferlerimiz, birazcık zaha dışında ki eleştirilerim kendisi özelinde değişmedi, bir türlü isteneni veremedi. yazın bol keseden para dağıtınca da hamle yapamaz hale geldik ki devre arasında kasaya boey ve bakambu'dan 40 milyon euro'ya yakın para girdi.

    ali koç'la gemileri yakan fenerbahçe, yazın büyük bir çoğunluğu doğru olan hamlelerle kadrosunu hem nitelik hem nicelik olarak geliştirdi. evet, kadronun ömrü dar ancak mayıs ayında gelecek şampiyonluk sonrasında kimse buraları sorgulamayacak. ha keza batan beşiktaş, 2023-24 yaz transfer sezonunu bizden bile kötü geçiren beşiktaş, 2 tane ortasaha transferi indirebiliyor ara transferde.

    okan buruk'a kalmış durumdayız. 2022-23 sezonunda aşkın olayım sezonu izlemiştik. 2023-24 sezonunda okan buruk sezonu izlemekteyiz. şampiyon olursak da okan buruk sezonu olacak bu sene. fener şampiyon olursa da ali koç sezonu olmuş olacak. şubat ayı fikstürümüz yoğun. mart başı beşiktaş deplasmanı ufukta, beşiktaş takımının güçlendiriyor gibi duruyor. zaten belli başlı isimlere temmuz ayından beri inanılmaz bir yük bindirmiş durumdayız ki sezonun bitmesine 3.5 ay gibi bir süre var. sene başında bana deselerdi ki 9 şubat 2024 tarihinde puan durumu bu, kabul eder misin. yüz kere ederdim, dolayısıyla kaybettiğimiz bir şey yok. ancak yönetimin, sorumlu olduğu takımı bu kadar kötü ve yetersiz bir şekilde yönetmesi can sıkıcı. bakalım, sezon sona erdiğinde kim bu yarışı önde bitirecek. okan buruk mu yoksa ali koç mu bu yarıştan galip çıkacak. her ne olursa olsun, benim hakkım okan buruk'tan yana helal. dilerim uzun yıllar takımımızın başında kalır, başarıdan başarıya koşar. en önemlisi de karşısına çıkacak olan yarışlarda iyi bir yönetimle, iş bilen bir yönetimle çalışabilir. takıma doğru hamleler yapabilen bir yönetimle, böyle yöneticilere sahip olan bir yönetimle çalışabilir. yönetim konusunda ise 2023 yazında zaten tadım kaçmıştı, 2023-24 sezonu ara transfer döneminin ardından da kendilerinin karşılarında, muhalif kesimde yer alıyorum. yapılacak seçimde de dilerim tüm bu şikayetlerime cevap verebilecek, çözüm üretebilecek birisi, ekibiyle birlikte aday olur. mevcut yönetimden de, bu dursun özbek de olur, metin öztürk de olur, erden timur'da olur, 2023-24 sezonunda yaptıkları hataları net bir şekilde dile getirip, bu hatalardan ders aldıklarına dair bir açıklamala yaparlarsa da nötr pozisyona geçerim kendilerine karşı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın