• 601
    satış konusunda çok iyi ama alış konusunda berbat geçirdiğimiz bir dönemdi.
    daha önceki sezonlarda cepte beş kuruş yokken bile eksik bölgelere çifter çifter takviye yaptığımız günleri hatırlıyorum.
    bu sezon ise hem avrupa'da hem ligde ilerlerken kadromuzu daha da zayıflatmayı göze aldık.
    burada asıl sorun yapılan plan neyse onun açık açık izah edilmemesi.
    neden 4 ay boyunca bir sol bek bulunamadı ve avrupa listesine yetiştirilemedi, neden boey satışı sonrası avrupa maçını kaçırması muhtemel bir oyuncuya gidildi, neden 10 numara bölgesi 37 yaşında bir tane adama emanet edildi, neden satış yapılmışken para harcamaktan kaçınıldı, neden hala ndombele'den ümit bekliyoruz, neden neden neden?
    bir sürü cevapsız soru var şu an için ve galatasaray'dan bir tane yetkili çıkıp detaylıca bunları taraftara anlatamıyor.
    prag'a elenirsek tamamen yönetimi suçlar ve iyice başarısız geçirmiş bir transfer dönemi olarak aklıma kazırım bu dönemi.
    hiç kusura bakılmasın ben eski kafalı taraftarlardanım, liverpool var diye ''ya zaten avrupa'da ilerleyemeyecektik, gerek yok transfere.'' mantığını savunanların da tam karşısındayım.
    2 yıl önce bu takım orta sıra takım kalitesinde bir kadroyla, başında hoca bile olmayan biriyle ''barcelona'yı eler miyiz acaba?'' hayallerindeydi, kaldı ki az kalsın eliyordu da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın