resim
Derrick Arthur Köhn
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 166
    rezalet bir anlaşma ile takımımıza katılmış. kesinlikle erden timur'a yazar bu skandal!

    futbolcuya verilen maaşa bakın. bu paraya artık anadolu kulüplerinde vasat türkler oynamıyor. bu kadar az maaş verirken hiç mi düşünmediniz galatasaray ucuz işçi çalıştırıyor diyecekler?

    50 bin euro imza parası verilmiş. bu da ayrı skandal. fenerbahçe medyasının galatasaray batıyor, paraları yok iddiaları gerçekmiş demek ki. paramız olsa verirdik diğer kulüpler gibi birkaç milyon imza parası.

    gelelim son skandala. sene sonunda 3 milyona alabileceğin adamı sene sonunda diğer büyük kulüpler araya girer diye 3,350 milyon euroya almışsın! şimdi bu adam iyi futbolcu olsa bayern ya da dortmund veremez miydi ya 3.35 milyon euro?

    evet eleştirmek için erdem timur eleştirdikten sonra transferi yorumlayacaksam çok tatlı olmuş. bonservisi, maaşı, oyuncunun potansiyeli ve son zamanlardaki grafiği transferi çok olumlu kılıyor.
    ama angelino da hücumcu bekti bu da hücumcu bek, biz böyle adam aramıyoruz ki :(
    angelino düşüşte olan bir adamdı. hatta fifa kendisinin oyunda hızını düşürünce bacağım mı koptu bu ne ya diye yorumlamıştı ama o komik videodan anlaşılacağı üzere kendisi düşüş trendine girmiş bir adamdı. bu arkadaşımız ise kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor ve şu an çok formda.

    gayet iyi bir transfer. hem de alın size scout transferi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın