resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8368
    hatırlatmakta fayda var: futbolcular bu işten milyon dolarlar kazanıyor ve kendilerinden beklenen şey profesyonelce davranmak. her futbolcunun karakteri ayrı ve her birinden işine aynı özeni göstermesini beklemek biraz hayalcilik. bu bakımdan elimizde ziyech gibi bir örnek varken kerem'e bu kadar yüklenilmesini anlamıyorum demek isterdim ama diyemiyorum.

    sağ bek ihtiyacımız varken zaha'yı oraya çekebildik mi? çekemeyiz, neden? zaha oynayamaz ve oynamayı da istemez. kerem'i forvet arkasına kimse silah zoruyla almadı. orada düşen performansı sonrası hala orada oynatılmasında 3 suçlu unsur var. öncelikle mertens'i yedekleyemeyen, transfer çalımı için zaha'yı alıp icardi-kerem uyumunu bozan yönetim birinci suçlu. ikinci suçlu kerem'in orada istenen performansı gösterememesine rağmen orada oynatan okan hoca, üçüncü de kerem'in kendisi. "beni kanatta oynat hoca" diyebilirdi. evet 3 yerli kuralı elimizi kolumuzu bağlıyor ama okan hoca bu kurala takla attırabilirdi gayet.

    arda turan'ı günahım kadar sevmesem de kerem'i kuştüyü yastıklara sarıp sarmalamak isteyen arkadaşları gördükçe arda'yı takdir edesim geliyor. her hareketi olay oluyordu ve inanılmaz bir baskı altındaydı. tamam, o da ilk fırsatta takımı çok kötü bir şekilde bırakıp gitti ama güzel para kazandırdı diyebiliyoruz en azından.

    galatasaray'da kaptanlık mertebesine yükselmiş birinin böyle bir çöküntü yaşaması normal değil. burada "taş olsa çatlar" gibi hikayeler anlatmayalım lütfen. kerem'den nefret eden büyük bir kitle yok. hatta küçük bir kitle de yok. varsa bir elin parmaklarını geçmez.

    kaçırdığı gollerin verdiği moral bozukluğunu anlarım, kendisinin tırnağı kadar iş yapamamış tete'den kat be kat daha az para kazandığı için moralinin bozulmasını da anlarım. bunlar dışında sanki kendisinden nefret ediliyormuş, istenmiyormuş gibi bir ortam yaratılıyor ve bunu ilk başta kerem yarattı. burada da canhıraş savunuluyor.

    tribünde kerem'i ıslıklayanların yaptığını eleştirip geçecektik. kerem'in uzatması ve yönlendirmesi sayesinde o kadar büyüdü ki sözlükte de gruplaşma yaşayacağımız duruma geldi olay.

    kerem, sen çoğumuzun hayatı boyunca göremeyeceği paralar kazanan bir futbolcusun. senden tek beklediğimiz işini yapman. mağduru oynamanı birkaç taraftar belki kabul edebilir ama bunu yaptıkça çoğumuzun gözünde itici hale geliyorsun. lütfen bir dur ve düşün. bunca zaman yaptığın gibi işine bak ve bizi gururlandırmaya devam et. tek istediğimiz bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın