resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8359
    alakasız iki yerde söylenmiş iki beyanının haterları tarafından bilinçli şekilde kamuoyuna servis edildiği iddia edilen sonra kendisi kezbanlıkla suçlanılan futbolcu. valla kezbanlık tam olarak kesin video kaydında arkadaki ses bilinçli şekilde yayınlandı bize inat demek oluyor zaten.

    ayrıca nedendir bilinmez bu sezon 48487438. kez kendisinin performansından bağımsız olarak bir galatasaray futbolcusunun herhangi bir şekilde sahada mücadeleden kaçınmadığı veya maç satmadığı denklemde kendi teibünlerinden toplu şekilde yuhalama ve küfür yemesinin saçmalığını anlatmaya çalışıyoruz.

    kendisinin iyi oynadıpı kötü oynadığı maçlar oluyor, icardi’nin de oluyor, messi’nin bile oldu. kötü oynadığı zamanlarda bunun üstüne gidip bununla mücadele eden bir futbolcuydu kendisi. buna rağmen başta bu sezon olmak üzere skor katkısı alındığı ve kötü oynuyor diye bazı eleştiriler yapılabilecek olunsa dahi genel geçer kesin bir kanıya varılamayacağı performanslarında bile tribünde kendisi topa temas ettiği ilk an kendisine küfredip bak ne güzel küfrettim diye avel avel etrafına sırıtan ve takdir bekleyen zevatları gördük. hatta kendisinin topa temasının olmadığı pozisyonlarda bile topu kaybedene değil kendisine küfredildiğine bi çok kere şahit oldum.

    çok basit şekilde sahada mücadele eden ve mücadelesinden şüphe edemeyeceğimiz bir galatasaray futbolcusunun sinkaflı hakarete maruz kalıp maç içerisinde yuhlanmasının yanlış olduğunu, bunu saraçoğlu stadyumunda ve beşiktaş stadyumunda pekala zaten yapıldığını ve eğer galatasaray futbolcusuna küfredip rahatlamak istiyorlarsa oralara gidebileceklerini insanlara belirtmek isterim.

    kendisinin performansına bağlı olarak ve hatta seçimlerine bağlı olarak bir galatasaray futbolcusu ve dahi kaptanlarından biri olduğu unutulmadan yapılan her eleştirinin de başımın üstüne yeri vardır bunu da tekrar belirtmek isterim. ki benim de eleştirdiğim özellikleri ve hareketleri oluyor zaten.

    ama galatasaray taraftarı tarafından sistematik şekilde linçleniyor olması artık cidden psikolojik bir vaka halini almaya başladı. fenerbahçe medyası ve tık meraklısı anon fenomenler bayağı koyun güder gibi güdüyor bizim taraftarı. çocuk kafayı toparlasın biraz diye kenara çekildiği maçtan sonra dahi gelen tepkilerin haddi hesabı yok, naptı abi bu çocuk size?
App Store'dan indirin Google Play'den alın