• 42
    sanırım kerem aktürkoğlu'ndan pek de haz etmeyen yazar arkadaşımız. olumsuz manada bir takıntısı olduğu hipotezini de ortaya atabilirim. zira düzenli aralıklarla direkt kerem aktürkoğlu başlığına olumsuz entryler yazmış.

    (bkz: #3846585), (bkz: #3845964), (bkz: #3843600), (bkz: #3842335). kötü oynadığı maçların oynandığı esnada atılan entryleri hesaba katmıyorum. öznel bir görüş çerçevesinde fikir beyan etmiş oralarda zira. üstelik gördüğüm kadarıyla kerem sahadan çıkarken ıslıklayan kitleye de tepki göstermiş.

    lakin belki de kerem aktürkoğlu'na gösterilen tepkiye karşı olanlara karşı bir tavır takınmak istediği için sanki sürekli futbolcumuzu, en azından son günlerde, gömüyor, psikolojik durumundan dem vuruyor, başkalarına da yapıldı sıkıntı yok, bu adam zayıfmış, zayıf mantaliteye sahipmiş cümlelerini tekrarlıyormuş gibi hissettirdi bana. üstelik de sadece kerem'in başlığında değil, örnek vermek gerekirse ona atıfta bulunarak arda turan başlığı üzerinden de yapıyor bunu. belki de yanılıyorumdur ama hislerimi başlığı altında yazmak istedim.

    sözlüğümüzün çalışkan yazarların bir tanesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın