resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8350
    https://twitter.com/.../1753718851345199533

    tete, yakın arkadaşı carlos vinicius alves morais'in videosunu çekerken arkada kerem'in konuşması tesadüften başka bir şey değildir. tete'nin sosyal medyaya yükleyeceğini bilmiyordu. yani belki de arkadaşına izletmek için alelade bir video çektiğini sanmıştır. belki de arada bir duvar veya ne bileyim bir engel olduğu için video çektiğini görmemiş olabilir. ya da bir masada, spor aletinde arkası dönük de olabilir. türlü türlü masumca olasılıklar varken, en suçlayıcı olasılığı bulup adama kurgu yapıyor demek büyük bir haksızlık bence.

    https://twitter.com/.../1754980657762038095

    sen de mi sevmeyenlerdensin dediği video ise gayet eğlenceli ve güzel bir video. orada bir bebekle, tekrar ediyorum bir bebekle fotoğraf çekinirken, bebeğin başka şeylerle uğraşmasına istinaden gülerek o şakayı yapıyor ve sonrasında öpmeye çalışıyor. giderken de gayet güler yüzlü bir şekilde gidiyor. olay bu kadar basit arkadaşlar.

    kerem özelinde şunu da söyleyeyim,
    evet, formsuz zamanlar geçiriyor olabilir ama 3 senedir de elinden geleni yapıyor. en basitinden geçen sezon* takımımızın en skorer 2. oyuncusuydu. keza bu sezon da öyle. 2021-2022 sezonunda da en skorer oyuncumuzdu. hani küme düşme tehlikesi yaşadığımız sezon. hani kerem'den başka doğru düzgün skorer katkısı alamadığımız sezon!

    işin bir de garip bir tarafı var,
    mesela ben mertens'i oyuna olan katkısından dolayı aşırı derecede beğeniyorum. pres yapıyor, müthiş paslar atıyor vs. mükemmel bir oyuncu. yalnız son 2 sezonda tüm kulvarlarda toplamda 12 gol, 10 asist yapmış. kerem ise sadece bu sezon 12 gol 8 asist yapmış.
    şimdi burada kerem'i eleştirenler, mertens'in oyun görüşüne methiyeler diziyor. mertens harici, takımımızda olmayan rashica'ya dilenenler oluyor.
    oyuna katkıya mı bakacağız, yoksa skora olan katkı mı? skora olan katkı oyuna olan katkı olmuyor mu?
    yanlış anlamayın, mertens'i yukarıda da dediğim gibi aşırı derecede beğeniyorum. mertens zaten süperstar bir oyuncu. burada sadece aradaki çelişkiyi göstermek için yazdım. gerçi bunu rashica da göstermek daha mantıklı.
    rashica'da mesela pres, defansa yardım gibi özelliklerinden dolayı beğeniliyordu fakat skora katkısı düşüktü. yahu beğenilmek için sadece pres ve defansa yardım gerekecekse, kerem kardeşim de kendini skor olarak kasmaktansa sadece pres yapıp beğenilsin! hatta bu fikrimi birileri ona ulaştırırsa çok sevinirim, zira sürekli alkışlanır. gerçi bu sefer de "abi tamam pres yapıyor, defansa yardıma geliyor, alan açıyor ama skora katkısı yok ki!" şeklinde eleştirilir.

    bakın, kerem'in top kaybı yaparak bizi çıldırttığı birçok maç var. diğer taraftan sevinçten çıldırtıp kazandırdığı maçlar da var. katkılarıyla şampiyon olduğumuz bir sezon var. madem krediden veya taksit mi işte her ne haltsa bahsediyorsak, en çok kredi vermemiz gereken oyuncuların başında kerem gelir. icardi, torreira, muslera abdülkerim, nelsson, mertens gelir...
    yukarıdakilerin hiçbiri ıslıklanmıyorsa, ki ıslıklayan galatasaray'lı olamaz, o zaman kerem'in de ıslıklanmaması gerekiyor.

    şunu da açık yüreklilikle söyleyeyim,
    3 sezon boyunca canımı dişimi takacağım, her sezon takımın en skorer isimlerinden biri olacağım, derbileri boş geçmeyeceğim, tüm bunların yanında takımın en az kazanan oyuncusu olacağım ama taraftar da beni en ufak bir şeyde ıslıklasın!
    doğduğumdan beri en has galatasaray'lı olan ben bile "s***m böyle işi" der ve giderim valla. umarım kerem'de böyle der ve kurtarır kendini. her geçen gün stresten kendini yiyip bitireceğine, avrupa'ya açılması en mantıklısıdır. tamamen win-win-win olur.
    hem kendi kazanır, hem kulübe bonservis gelir, hem de taraftar kazanır.
    taraftar neden kazanır?
    çünkü kerem'i ıslıklamaktan bıkmışlardır. yerini icardi, torreira falan alır.

    son olarak güzelce bir tanım yapayım;
    galatasaray'ın has be has evlatlarındandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın