resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8349
    hayatta en büyük derdinin, özellikle türkiye gibi bir ülkenin şartlarında, taraftarının bir kısmı tarafından sevilmemek olmasını dilediğim futbolcu.

    bu hafta çıkan iki videoyla benim için kezbanlık statüsüne ulaştı.

    https://twitter.com/.../1753718851345199533

    https://twitter.com/.../1754980657762038095

    (bkz: sen de mi sevmeyenlerdensin)

    3 sene önce benim de dişim kırıldı güzel kardeşim stresten, sıkıyormuşum, hala sıkıyorum o ayrı. sabah kalktığımda ağzımdaydı dişin yarısı. ülkede sinirden stresten dişi kırılmayan kalmamış, önce o muhabbet servis ediliyor. şimdi de kameraların çektiği bilinen ortamda sevimli bir taraftar üstünden göndermeler falan. mentali güçlü dendi diye inandı genç kardeşimiz heralde, önce benim en beğendiğim özelliğim bitiriciliğim diyip yine ilk fırsatta boş kaleye karşı, topu dikti üstten. mentali yüksek adam aranıyorsa dönüp kazmadan, avrupa seviyesinde çok yönlü bir futbolcuya evrilen barış alper’e, ana bacı sövülen, galatasaraylı yorumcu tarafından tüm türkiye’nin önüne atılan ama buna rağmen çıkıp tek bir olumsuz laf etmeyip kiralık giderek biraz uzaklaşmayı tercih eden, çağırıldığındaysa geri gelip çıktığı her maç takır takır oynayan berkan’a bakın.

    taraftarın ıslıklaması, sövmesi bunlara karşıyım. ama milyonlar kazanan insanların da mağdur edebiyatı yapması beni gerer. senin o kadar kazanmanın bir sebebi var ve bu sadece futbolculuk değil. futbol artık sadece futbol değil. sadece futbol olarak kalsaydı zaten showbize evrilmek yerine, aynı eskiden olduğu gibi en iyi futbolcu alırdı 1m dolar gerisi 300-500 bin liraya oynardı. kaldırılamıyorsa bazı şeyler, o zaman ekran önünde çalışmayacaksın. sırf iki para için şu ülkede ne mobbing çekenler, ayıya dayı diyenler, her gün işten çıkıp ağlayanlar var.

    arda turan’ın futbolculuğu dışında hiçbir şeyini sevmem, ne karakteri ne görüşleri. ama bu kardeşimiz demek ki arda kadar magazine düşse yarın öbür gün, hata kaza fikirlerini belirtip linç yese futbol oynamayı bırak, evden adım atamayacak konuma gelir.

    insanlar neden bu kadar sevgi ve ilgiye açlar, anlamlandıramıyorum. çık işini iyi yap, ki bence her şeye rağmen iyi yapıyorsun, sonra laf edenlere dönüp mabadınla gülersin. ne bu herkes beni sevsin tripleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın