aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 192
    bugün malum kanalın* bir yayın kesitine denk geldim. ryan kent’in ara transfer dönemindeki takımdan ayrılamayışını anlatıyorlardı. çok uzatmıcam. neler anlattıklarını değil, neler anlatmadıklarını söyleyeceğim. lazio transferi iptal olduğunda yabancı kaynakların alacaklarını alamadığı için gelmiyor haberine zerre değinmediler. dediğim gibi kesit izledim. programın tamamını izlemedim. belki değinmişlerdir ama sanmıyorum.

    şimdi gelelim bizden dediğimiz, bizim dediğimiz eski açık’a.
    erinç abiyi acayip seviyorum. 2014 dünya kupasından beri de takip ettiğim birisi.

    https://x.com/...326154771157497?s=46

    ancak bu yukarıdaki haberin kendi kanallarında dillendirilmesi hiç hoş değil.
    oyuncunun menajerinin yalanladığı, başkanın yalanladığı bir duyumu ısıtarak gündeme getirmek hiç hoş değil. hayır bu adam en son antremana 1 ay önce çıkmış. 1 ay önce doğru olmadığı muhattapları tarafından söylenen bir haberi girmenin mantığını anlayamıyorum.

    galatasaray hakkında pohpohlayıcı haberler yapın demiyoruz. 3 milyon teklif edilen adama 20 milyon teklif var deyin demiyoruz. negatif veya pozitif doğruluğu kesin olmayan haberin değeri yok ki bizim gözümüzde.

    neyse yine de severek takip ediyoruz.

    edit: haber eski açık’a ait değil, konuk muhabire ait bu arada. yine de böyle bir haberi eski açık’ta görmek üzücü benim adıma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın