resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8345
    negatif saçan yıldızımız. kerem en iyi zamanında bile istediği bir pas gelmeyince takım arkadaşına dönüp kızan, gol attığında taraftara dönüp kaşları çatık bir biçimde bakan, gol attığında kendisine maç içinde laf söyleyen rakip oyuncuyu arayıp bulup ona laf söyleyen, takım arkadaşına el kol yaptığı için maç içinde tartaklanan bir oyuncu.

    "sen de mi sevmeyenlerdensin" cümlesini kullandığı yer çok alakasız bir yer. kendisiyle foto çekilmek isteyen herhangi birine bunu demezsin. şakası bile kötü, ruh halinin geldiği yer hiç de hoş olmayan bir noktaya doğru ilerliyor. negatif ruh hali ve düşünceleri kendisini tamamen ele geçirmiş bir noktada sanki.

    kerem eleştiriliyorsa ne saçından, ne giydiği şeyden, ne birlikte olduğu kişi sebebiyle, ne de takıldığı kişi/kuruluş veya oy verdiği parti sebebiyle eleştiriliyor. futbol nankördür. bugün iyisindir, yarın kötüsündür ve her daim senin kötü olmanı bekleyen kişiler olacaktır.

    taylan'ın yaşadıklarının yarısını yaşamayıp bu kadar çökmesi çok kötü bir şey. kendisi şunların farkına varmalı bir an önce: mentali kuvvetli değil bu 1, kimse yardım eli uzatmıyorsa kendisi psikolojik bir destek almalı bir profesyonelden bu iki, üçüncüsü ise bu takımın en iyi oyuncularından biri. işini yapmalı ve kulağını tıkamalı. onun iyi niyetinden, çabasından şüphe duyan bir galatasaraylı yoktur zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın