resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 1668
    sözleşmeleri kap'a doğru düzgün yansıtmama huyumuzun bir başka parçası. kimse bu adamın sözleşmesinde süre bulma şartının olmadığını iddia edemez. hatta bir ileriye gidiyorum, bu adam geçen sene napoli'ye de süre bulma şartıyla kiralanmıştı.

    geçen sene napoli'de ilk geldiği dönemlerde nispeten düşük seviye rakiplere karşı ilk 11'de başlamış, ikinci yarının hemen başında oyundan çıkarılmış. sezonun ikinci yarısında şöyle bir dönemden geçmiş, bunların hepsinde maç koparıldıktan sonra 80-90 civarı girmiş. evet, önceki maçlarda aldığı o ratinglere rağmen.
    https://gss.gs/0h9.png

    sonuç olarak bu adam geçen sene napoli'de tam 40 maça çıkmış. ama toplamda bulduğu süre şu ana kadar bizde "süre bulamıyor, bulsa coşacak" diye bahane edilen tete'nin süresinden daha az, tam olarak 1287 dakika.
    https://gss.gs/SUx.png

    hadi serie a takip etmeyen insanlar geçen seneki napoli hikayesine aldanıp "geçen sene şampiyon olmuş aga gelsin florya suyunu içsin" diyebilir de kulüpten hiç kimse mi bu adamın maçlarını incelemedi? ben böyle bir ihtimal vermiyorum. inceleyenin olumsuz rapor verdiğine eminim de bu raporlara ve istatistiklere rağmen neden transfer edildiğinden emin değilim.

    ha, bu adam bir de bizi 3 ay beklemişti yazın. transfer eden muhteşem yöneticimizin aklından hiç mi geçmedi "yav bu adam geçen senelerde geleceğin yıldızı diye görülüyordu. şimdi 3 aydır niye teklif yapan yok" diye?

    görevini gerçekten yapan bir gazeteci olsa da sorgulasa. gazetecileri geçtim, keşke taraftar sorgulasa. ama onlar da aldanmış bir "kiralık nasılsa para mı veriyoruz" yalanına. bu adam takımın en çok maaş alan beşinci futbolcusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın