resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8333
    önümüzdeki yıl championship mi yapacak ispanya mı yapacak hollanda mı yapacak neresi olursa kaçsın kurtarsın kendisini. mental hastalığı olan bir toplumda her hafta 40-50 bin kişinin önünde meslek icra etmek zorunda kalmak resmen dünyada cehennemi yaşamak gibi bir şey olsa gerek.

    ülkenin yarısı sağlıksız beslenmekten dolayı beyin fonksiyonlarını düzgün bir şekilde kullanamayan insanlardan oluşuyor. bunların herhangi bir konuda düşünüp taşınıp, ölçüp biçip verdiği kararlar istisnasız hep yanlış oluyor. ve bunların verdiği kararlar sağlıklı düşünen insanların hayatını da etkiliyor, kerem gibi bir şeyler yapma, üretmeye çalışan insanların da. eskiden de sokakta, metrobüste, markette, stadyumda vs. görürdük bu tipleri ama artık girdikleri ortamlarda neredeyse her zaman çoğunluk oluyorlar.

    peki kerem de hata yok mu? var. sene başından beri yaptığı hataların %50 azını yapsaydı şu an boey'in önünde avrupa'ya transfer olmuştu. bu kadar iyi bir futbolcu olup, bu kadar çok hata yaptığı için galatasaray'da oynuyor zaten. bu eksiklerini gideremez mi? evet giderebilir. çocuğa uygun bir ortam sağlayabilirsek giderebilir. ama biz müsade etmiyoruz. gereksiz gereksiz konular içinde boğmaya çalışıyoruz kerem'i.
App Store'dan indirin Google Play'den alın