aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2060
    gitmişse eger, aşırı şekilde * üzüntü yaşatmayacak oyuncudur. gelin, nedenlerime bi bakalım ;

    dünya kupası ile ilgili açıklamaları: son açıklamaları gerçekten çok soğutmuştur beni kendinden. ' dünya kupasına neredeyse hazırım, bir de kupa başlamadan birkaç maç yaptım mı, tadından yenmez' açıklaması, bence kabul edilir değildir. bu açıklama uluslar arası ajanslarda geçmiştir, ne kendi sitesi ne de resmi sitemiz bunu yalanlamamıştır. buranın galatasaray oldugunu unutmuş herhalde bir anlık da olsa..

    (gbkz: sezonu sakat gecirmesine ragmen sezon ortasında yerine yarım adam nonda'nın gönderilmesi:) tabi ki bunda kendi günahı yoktur. ancak içerdeki atletico madrid macı gözümün önüne gelince, gerçekten adama kinleniyorum dolaylı da olsa. ardanın forvetteki cırpınışları, kendi kanadına geldiği andaki etkili oyunu akla geliyor tabi ki. ancak dediğim gibi, bunun müsebibi harry değil, polat ve yönetimidir.

    yaşının ilerlemesi, sakatlıklarının normalden uzun sürmesi : adamcagızın liverpool kariyerini hepimiz biliyoruz. sakatlıklardan başını kaldıramadı zavallı. artık yaş da kemale ermeye başladı, sakatlıklar normalden uzun sürüyor. bu da yabancı kontenjanı sebebiyle can sıkıyor.

    galatasaray taraftarı: evet yanlış okumadınız, adamdan az da olsa sogumamın sebebi kendi taraftarımızdır. süper oyuncudur, karakteri yerindedir, tam bir profesyoneldir. ancak, bunların yanında sırf sihirli bir gülümsemesi var diye hagi klasmanına konulma cüreti nerden geliyor ? gerci mazur görülmeli, sevmesini de bilmiyoruz, nefret etmesini de..

    yıllık maliyetinin yüksek olması: son 2 yılda yapılan hatalar sayesinde clye gidemeyen takımın gelirleri de azalmıştır pek tabi. bu sebeten dolayı kemerleri sıkmanın vakti geldigini, polat da dile getirmiştir.

    ne yazık ki sözlüğümüzde, entrylerin tamamını okumadan yorum yapan arkadaşlarımız cogunlukta, onlar için altını çizerek tekrarlıyorum;

    * harry , takımımızın son yıllardaki en isabetli yabancı transferidir.
    * futbolu bıraksa, al franka yardımcı yap denilesi karakterdedir.
    * gecen yılki uefa serüveninde stoper oynayabilecek kadar profesyonel ruhlu ve mütevazidir.
    * ekstra karizması sayesinde takım üzerindeki etkisi tartışılmazdır.

    en üstte anlatılmak istenen, eger gercekten sözleşme yenilemeyecek olursa, bu takımımız icin dünyanın sonu değildir, zira bu gözler ne gidenler görmüştür...
App Store'dan indirin Google Play'den alın