resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8327
    kendisi için çok güzel bir tweet atılmış tabii anlayana.

    --- alıntı ---

    ben muhammed kerem aktürkoğlu

    tff 3. ligden ülkemin en büyük takımına bedelsiz olarak geldim, kimsenin benden beklentisi yoktu.

    ilk sezonumda 29 maçta sadece 6 kez ilk 11 başlayıp 6 gol 6 asistlik katkı verdim.

    ikinci sezonum tam bir kaos ortamıydı, tabiri caizse 52 maçta 13 gol 9 asistle takımımı tarihinin en kötü sezonunda kümede tuttum.

    üçüncü sezonuma başlarken artık yıldız futbolcuydum, beklenti çok büyüktü ama bu sefer çok iddaalı bir kadro kurulmuştu ve geçen senenin aksine forma rekabetine gireceğim isimler superstarlardan oluşuyordu, ben yine kendimi geliştirmeye devam ettim, ilk şampiyonluğumu yaşayıp aslan payına sahip olarak 38 maçta 10 gol 12 asistlik katkı verdim.

    dördüncü sezonuma başlarken önüme premier lig tarihinde 6 büyükte oynamamasına rağmen iz bırakmış bir superstar transfer edildi ve takımın formsuz olduğu her dönemde az maliyetle oynamama ve yerli olmama rağmen eleştirilerin en büyük hedefi oldum hatta sosyal medyada haddini bilmezler benim için söylenmeyecek sözler söyledi, mental olarak güçlü kaldım.

    başkaları kaçırınca sustular, ben kaçırınca ıslıkladıkar ve ben kendimi kanıtladıkça benden daha fazlasını istediler, daha şubat ayından 36 maçta 12 gol 7 asistlik katkı verdim, bu sezon manchester'a attığım ikinci gol şampiyonlar ligi grup aşamasının en iyi golü seçildi. şimdi de sosyal medyada rakip taraftarlar benim kadar yetenekli olmayan semih ve cengiz üzerinden euro2024 algısı yaparak yine beni hedef haline getirmeye çalışıyor.

    beni neden sevmiyorsunuz?
    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...o8Jk0qt1dew&s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın