resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8326
    kerem belirli özellikleri çok iyi olan, belirli özelliklerini de ciddi anlamda geliştirmesi gereken bir futbolcu. avrupa'ya transferi de bu geliştirmesi gereken/eksik olan özellikleri sebebiyle gerçekleşmiyor aslında yoksa avrupa'nın üst düzey liglerinde çok rahat görev alabileceği bir potansiyeli mevcut.

    iyi olan özelliklerini hepimiz biliyoruz zaten. ben geliştirmesi gerekenlerin bir kısmını belirteyim;
    - top kontrolü: bu seviyelerdeki bir futbolcu için düşük bir top kontrol kalitesi var.
    - pas kalitesi: ezberlediği ve iyi kullandığı 1-2 pas opsiyonu dışında (örneğin sol kenardan ceza alanı içine icardi'nin koşusuna attığı bombeli paslar) ne yazık ki pas kalitesi düşük.
    - sakinlik: topu alır almaz anında ekstra pas verme isteği ile sürekli top kaybetmekte. bazı durumlarda basit oynamanın daha yararlı olabileceğini belki biliyor ama maç anında sakinliğini koruyamadığı için gerçekleştiremiyor.
    - top kaybı: üstteki 3 maddenin bir birleşimi aslında. ne olursa olsun bu kadar top kaybı yapmamalı.
    - bitiricilik: bazı imkansız/ jeneriklik golleri atmasının bizi yanılttığını düşündüğüm bir konu. ne yazık ki yüksek bir bitiriciliği olsaydı şampiyonlar liginde üst turdaydık net bir şekilde.

    daha yaşı genç ve bu eksiklerini rahatlıkla kapatabilir. ama her şeyden önce bunların birer eksik olduğunu kabul etmeli ve üzerine gitmeli. kimse ondan kusursuz bir oyun beklemiyor ama yapabileceğine inandığımız şeylerin bir kısmını bile geliştirse bugünkünden çok daha adından söz ettiren bir futbolcu olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın