resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3617
    galatasaray'da durumlar çok değişken olduğu için kendisiyle ilgili net bir karara varamıyorum. yarın görevi de bırakabilir, bir hafta sonra da bırakabilir, bir ay sonrada ya da hiç bırakmayıp senelerce devam da edebilir.

    galatasaray özelinde gördüğüm en iyi yönetici diyebilirim rahatlıkla. futbolculara olan yaklaşımı, futbol ortamına olan yaklaşımı takdire şayan.

    hiç kimsenin burda galatasaray için işinden dahi olacağını sanmam işi ne kadar kötü olursa olsun. bu adam koca şirketini bu yola koydu. ali koç kendisine iş hayatında saldırıyor bu bir gerçek ama sayın timur hala görev başında. yani galatasaray için işin başında. ali koç'un etki alanı küçümseniyor galiba.

    (bkz: ali koç/#3843073)

    futbola etki edemiyor çünkü sahada ne yaparsa yapsın top yuvarlak ama iş hayatında durumlar öyle değil. adamın tırnaklarıyla kazıyarak kurduğu düzenini yok edebilir. öyle bir güç. buna rağmen erden timur direniyor. anadolu takım başkanları hükümete yakın koca koca iş adamları malumunuz ama bugün bir tanesi çıkıp korkudan "biz aslında maçı fenerbahçe'ye sattık ama fenerbahçe beceriksiz" diyor. yahu adam futbol ortamını terörize ediyor.

    biz, erden timur'un değerini gittiğinde ve forvette umut nayir, sağ bekte onur bulut, orta sahada tolga ciğerci ile oynadığımızda anlayacağız. ünal aysal gibi ali dürüst gibi faruk süren gibi vizyoner adamlar kaç senede bir geliyor bu kulübe ama işte anlatamıyorsun bunu insanlara. vizyoner kişiler toprakta yetişiyor sanki. az kaldı gidince görürüz düştüğümüz halleri. mehmet özbek'le güzel güzel sınanmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın