resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8311
    güçlü özellikleri olduğu kadar güçsüz yönleri de çok fazla olan, skora katkı yapsa, bazı açılardan güç katsa da oyun içinde bize malesef çok büyük zararları da olan kısacası handikapları fazla olan bir futbolcu. modern dönem burak yılmaz'ı diyebiliriz bu anlamda.

    üşenmedim maç özetlerinden samsunspor maçında kaçırdığı %100'lük pozisyonu buldum. aynı maçta barış alper yılmaz çok daha zor pozisyonda golü yaptı, maçın kilidini açtı. kerem maalesef ki yıl boyunca çok benzer en az 10 pozisyonu harcadı. çok daha zor, çok daha kritik golleri atıyor olması malesef ki burada yarattığı zaafiyeti kapatmıyor. bir maç 9'lük, bir maç 2'lik oyunu maalesef taraftarı geriyor ki tepki çekiyor.
    bunlar yokmuş gibi davranıp ama 20 gol attı - 10 asist yaptı, siz bu adamdan ne istiyorsunuz dendikçe kendisi üzerinden kutuplaşma artacak ve allah göstermesin şampiyonluk giderse taraftarı ayıran en büyük noktalardan birisi olacaktır.
    kendi adıma kerem'i seviyorum, daha başarılı olmasını istiyorum ama keşke bazı maç 9-10 luk oynamayıp her maç düzenli 7-8 puanlık katkı verse.

    kerem'in kaçırdığı:
    https://gss.gs/hPK.jpg
    barış'ın attığı:
    https://gss.gs/h5u.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın