• 594
    bizim için bitmiş olan transfer dönemi. 3 aydır sol bek bulup getirememiş erden timur ve ekibi’nden şu dakikadan sonra asla bir transfer beklemiyorum. daha önceki entrylerimde de belirttim. erden timur’un da diğer yöneticilerin de şu anda ne olduğunu bilemediğim başka bir ajandaları var. seçim mi, kulübün ekonomisi mi, bankalar birliği mi yoksa kendi iş hayatlarındaki işler mi nedir bilmiyorum ama futbol takımıyla zerre ilgilenmiyorlar. taraftar biraz ‘takıma niye sahip çıkmıyorsunuz’ diye ses çıkardığı zaman da şöyle 1-2 gün medyaya görüntü verip, tribünde maçı takip ettiği sekansları basına servis edip gündemi değiştiriyorlar.

    aurier ve vinicius transferleri de menajer transferi zira haluk yürekli’nin haberine göre vinicius fener’i ve beşiktaş’ı reddederek bize gelmeyi kabul etmiş. bu da demek oluyor ki bir menajer gelmiş bu adamı sırayla 3 büyüklere önermiş. türkiye’nin açık ara en büyük takımı galatasaray olduğu için menajerler oyuncularını ilk bize önerir. bizimkiler de bakambu’nun gidişi sonrası açılan boşluktan ötürü vinicius’u kabul etmiş.

    tıpkı futbolu kafada tamamen bırakmış kağıtta 31 gerçekte muhtemelen 35 yaşındaki aurier gibi. herhalde gidip nottingham forest’ın aylardır yedek olan bekini araştırmamıştır bizim scoutlar değil mi? zira yedek oyuncuyu ne kadar araştırabilirsin? ancak eski videolarını falan izlersin. yani ortada bir planlama vs kesinlikle yok. tamamen menajer önerisiyle yapılan transferler. zira eskisi gibi erden timur gidip de oyuncuları ikna etmekle falan uğraşmıyor. muhtemelen vakti yok çünkü buna. ya da galatasaray’a artık bir zaman ayırmak istemiyor.

    dediğim gibi diğer branşları bilmiyorum ama futbol takımı boşlanmış durumda ve okan buruk tamamen tek başına bırakılmış vaziyette. bu durumun başka hiçbir mantıklı açıklaması olamaz zaten.

    bu saatten sonra da kimseyi beklemeyin. okan buruk da bi’çare transfer beklediği için samsunspor maçı sonrası basın üzerinden ‘bir umut’ mesajı gönderdi yönetime ama yönetim kendisini kesinlikle duymayacaktır. bu saatten sonra okan buruk, takımı ve galatasaray taraftarıyla birlikte, ali koç ve o’nun bizzat açıkça yaptığı şike ve teşvik primleri, hakem ayarlamaları, sosyal medyadaki iğrenç troll ordusunun üzerine bir de içeriden galatasaray’ı hiç düşünmeyen yönetim kuruluyla mücadele etmek zorunda. allah yardımcısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın