• 14
    fenerbahçenin başakşehir ve antalya deplasmanlarını geçerek avantajlı konuma geldiğini düşünüyorum. normalde fenerbahçe bu maçlarda kesin takılır ve şampiyonluk yolunda yara alırdı fakat bu seriyi iyi atlattı.

    şimdi durum şöyle arkadaşlar bizim beşiktaş maçı dahil avrupa maçlarınında içinde olduğu oldukça zorlu bir fikstürümüz var. fakat bu fikstür sonrası fenerbahçe maçına kadar alanya maçı hariç oldukça rahat geçiştirebileceğimiz maçlar olacak.

    fenerbahçe umarım avrupada yarı finale kadar gider. neden diye sorarsanız ilk konferans ligi maçı hatay maçı sonrası olacak. hatay fenerbahçeye yatar ama avrupa maçı oynayacak dönüşte yavaş yavaş takımı oturan ve küme düşmeme mücadelesi veren pendikle içerde zorlu maç oynayıp sonra yine avrupa maçı oynayacak ardından trabzon deplasmanına oldukça yorgun çıkacak.

    bu süreçte pendik ve trabzona takılabilirler.

    ikinci olan süreç ise turu geçtiğinde 11-18 nisanda maçlarına çıkacak. karagümrük deplasmanı oynayacaklar ve hurma fenerbahçeye yatacağı için kazanırlar, sonra avrupa maçı oynayacaklar ordan sivas deplasmanına gidecekler. sivas maçı yine süpriz olmaz bülent uygun yatar ve kazanır fakat bu sürede yorulan fenerbahçe avrupa maçına çıkacak devamında da içerde yorgun şekilde beşiktaşla oynayacak.

    yarı finale çıkarlarsa konya deplasmanı sonrasında ilk yarı final maçı ordan dönüşte içerde kayseri maçı sonra tekrar avrupa ikinci maçı ve dönüşte galatasaray deplasmanı.

    kısaca biz şampiyon olacaksak beşiktaş maçı dahil olan o zorlu süreci minimum şekilde atlatıp fenerbahçenin konferans liginde yarı finale kadar ilerlemesi lazım.

    eğer fenerbahçe erken elenir ve biz 1-2 maç sendelersek bu sene şampiyonu fenerbahçe olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın