• 589
    2023 kış transfer döneminde iki yönlü orta saha ihtiyacımız, "şampiyonluğa gidiyoruz, bu dönemde risk almaya değmez. yazın bolca zaman ve imkan olacak" denilerek savuşturulmuştu. yaz geldi, geçti, galatasaray orta saha transferini bir sonbahar mevsimi ayı olan eylül'e bıraktı. vecino ve ndombele arasında zar attık, ndombele geldi. aylardan şubat, üç ay sonra sezon bitecek, biz ndombele'den 7-8 dakika bile verim alamıyoruz. bütün bu yazdıklarımda yürütülen mantığın aynısı bu kış sol bek ve hatta sağ bek için yürütüldü. aralık 2023'te "kısa sure içerisinde açıklarız" denilen mevki, haziran 2024'e bırakıldı. avrupa şampiyonası olan bir mevsimin ayına. "yazın bolca vakit, çokça opsiyon" iyi niyetiyle düşünenler, yaz geldiğinde "avrupa şampiyonası var. fiyatlar pahalı. takip ettiğimiz oyuncular var. son hafta fırsatlar çıkacaktır" açıklamasına ve ihtiyaçların yine yeni yeniden eylül 2024'e bırakılmasına hazır olsunlar lütfen. kandırılmak, sorgulamamak, biat etmek bünyemize işlemiş bir kere, sevmişiz. yine aynısı olacaktır.

    bugünün özeti:

    11 ocak günü sol bekimiz yoktu, 3 şubat günü yine yok.
    11 ocak günü galatasaray orta sahasındaki boşluğu dolduracak ve torreira'nın yükünü azaltacak orta sahamız yoktu; 3 şubat günü yine yok.
    11 ocak günü dünya çapında kalitede bir sağ beyimiz vardı, onu iyi bir fiyata sattık, yerine ondan üç gömlek daha alt kalitede 31 yaşında bir sağ bek aldık. üstelik oyuncu henüz takımla da değil; akşam mali'nin fildişi'ni yenmesine duacıyız. yoksa bu oyuncuyu uefa avrupa listesine yazmanın pek bir esprisi kalmayacak.

    durum bu. okan hoca naif, hoşgörülü, aza tamah etmeyi bilen bir insan ama ben o'nun kadar değilim. 11 ocak günü galatasaray, bugünkünden daha güçlüydü. gücümüze güç katmamız gerekirken, biz güç kaybettik. para kazandık ama sahada eksildik. bu tablonun sorumlusu yöneticilere, erden timur da dahil olmak üzere, asla teşekkür etmiyor; sadece sitem ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın