resim
Serge Alain Stephane Aurier
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 294
    lorenz assignon genç ve potansiyelli göründüğü için biraz daha cazip olarak görünüyordu ama aslında düşündüğünüz zaman daha büyük kumardı.

    assignon, rennes gibi fransa'da baş altı diyebileceğimiz bir takımda bile üçüncü bek pozisyonuna gerilemişti. bunun da asıl sebebi savunmasının çok kötü olması nedeniyle oldu. 23 yaşına kadar bir çıkış yapamamış et mi tavuk mu olduğu belli olmayan ve bunun yanında yine opsiyonsuz transfer edeceğin bir isim kesinlikle takımımızın işine gelmezdi. burası gasssaray beyler, başka takımlara futbolcu yetiştirme merkezi değil.

    --- alıntı ---

    ali naci küçük: "serge aurier, zaha ile görüştükten sonra galatasaray'a gelmeyi çok istedi. futbolcu, 'ben galatasaray'da forma giymek istiyorum. eğer benden memnun kalırsanız ki buna eminim. kontrat şartlarını tekrar konuşuruz.' diyerek teklifi kabul etti."

    --- alıntı ---

    şu açıklamayı yapan isim kendisine güveniyor demektir. özellikle ikisi de opsiyonsuz ise bence tecrübeli bir ismin takıma katılmasını çok çok daha doğru buluyorum. bizim ligin ikinci yarısında garanti performansa ihtiyacımız var. kariyeri düşüşte olmasa zaten türkiye'ye gelmezdi. bunun yanında fiziksel özellikleriyle, oyun tarzıyla bize daha uygun isim hiç kuşkusuz serge aurier.

    haydi şimdi galatasaray sözlük sinerjisini davet ediyorum
    gönüller 3 şubat 2024 mali fildişi sahili maçında mali ile birlikte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın