resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8281
    zorların adamıdır. jeneriklik gollerden 3 tane atıyorsa basit gollerden 1 tane atıyor. pasları da bu şekilde. kerem bazen bize mertens, icardi kalitesinde performanslar gösteriyor ve bu performansı da her maç göstermek istiyor. fakat anlamadığı nokta bir yıldızı yıldız yapanın her maç ortalamanın üstünde performans göstermesidir. de bruyne her maç 2 tane asist yapmıyor. her maç 5 tane kilit pas atmıyor. dokunduğu her topta 25 metre paslar atmıyor. 5 pasın 1’inde blok kırmıyor.

    kerem’e bakıyoruz her 5 topun 3’ünde kilit pas deniyor. her 3 topun birinde başarılı dribling yapmaya çalışıyor. yahu kerem tarihte bu istatistiği yapan adam yok. messi’nin istatistikleri ezberimde değil ama muhtemelen bu adam bile kerem kadar denememiştir. yıldız futbolcu basit oynar. hata yapmaz kolay kolay. bu oyun en az 90 dakika oynanan bir oyun. yıldız futbolcu 90 dakikanın 85 dakikasında basit oynar ve birkaç hata ya yapar ya yapmaz. 5 dakikada da fırsatını bulursa kalitesini ortaya koyar.

    bana kalırsa barcelona’ya karşı şov yaptığı o rezil sezonun etkisinde kaldı kerem. o sezon kerem olmasaydı kümeye düşerdik bana kalırsa. kaç kere ipten aldı bizi. zannediyor ki her sezon öyle oynamalı. zannediyor ki çevresindeki adamlar o kadar berbat ki o sezondaki gibi kerem ekstra şeyler yapmak zorunda yoksa takım kaybedecek. kerem çevrendeki topçular şampiyon oldu, çevrendeki adamlar daha bu sezon bayern münih’e kan kusturdu, manchester united’ı evinde rezil etti.

    takım arkadaşlarına güvenmeli. büyük takımda olduğunun ve bu takımın önemli bir üyesi olduğunun farkına varmalı.(ıslıklayan tiplerle zor tabi ya neyse) şampiyon takımın hatasız oynaması gerektiğinin farkına varmalı. şampiyonlar liginde rakibe nefes aldırmayan, 30 tane şut çeken, %70 topla oynayanlar değil 2 kere gelip 2’sini de atanlar ve rakibe isabetli şut çektirmeyen takımlar başarılı olur. bir dönem gerek milli takımda gerek avrupa arenasında başkasına kupa bırakmayan barcelona’nın tiki takası bir ütopya idi. o takım basitliğin ve kusursuzluğun yani hatasızlığın ütopyasıydı. bu oyunun en az 90 dakika olduğunu herkese hissetiren bir takımdı. basketbolda 150 skor yapılır futbolda 2 tane, 3 tane. bu oyunda 90 dakikada 1 skor yeterlidir. yani futbol hata üzerine kuruludur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın