resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3901
    müthiş bir futbolcu. kendisini keçiören zamanından beri takip ederim. birkaç arkadaşımın vesilesiyle canlı izleme şansı da buldum. barış’ın gelişimini zaten gördük. fakat biraz bek oynadı diye kanat gelişimini baltalamamak lazım. tam 25’inde canavarlaşacak türk topçudur.

    maç sayısı düşüktü bu sebeple potansiyeline geç ulaşacak. uzaktan şutları keçiören zamanında can yakıyordu. enerjisi, elit düzeydeki fiziksel özellikleriyle, dribling becerisiyle her takımda oynayabilecek bir isim barış. bitiricilik anlamında da gelişiyor. tecrübe kazandıkça ve en yüksek seviyede yıllarca ter dökmüş takım arkadaşlarıyla antrenman yaptıkça oyun zekası da illa ki yükselecektir. barış’ı erken bırakmamak lazım. hazır kanat rotasyonu müsaitken kendisinde ısrar edilmeli. ben hala fazlaca gelişeceğini düşünüyorum.

    önümüzdeki birkaç yıl içerisinde boey ayarında transfer yaparsa hiç şaşırmam. dakika bazında muadillerinden geride halen. örneğin nelsson daha fazla gelişmez çünkü zaten adam 25-26 yaşında adamlar kadar maça çıkmış. fakat barış avrupadaki 21 yaşında adam kadar anca maça çıktı. türkiye’de futbolcuların hep geç patlama yapma sebebi bu. adamın dakikası çok olsa dahi 2. lig, 3. ligde bu süreleri buluyor. birçok futbolcu 1. lig seviyesine 25-26’lı yaşlarda ulaşıyor. barış set oyununu da kavramaya başladı. fiziksel özellikleri böyle özel topçular ani gelişim sağlıyorlar. boey tarzı bir gelişim izleteceğine inanıyorum. barış’a güvenim tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın