resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8275
    futbolda messi de olsan ronaldo da olsan boş kaleye gol kaçırabiliyorsun ama bu devamlı olmuyor, kerem maalesef bunu devamlılık haline getirdi, kerem'in mücadelesine, sahaya her şeyini vermesine bayılıyorum ama basit top kayıplarına ve her topa boş kale de olsa plase vurmaya çalışmasına da sinir oluyorum.

    2 şubat 2024 samsunspor galatasaray maçı yine boş kaleye topa bir şekilde plase gibi vurmaya çalıştı, ayağını yine yatırmaya çalıştı ki top kısa mesafeden geliyor dizine çarpsın, kaval kemiğine çarpsın girsin içeri ama yok illah o ayak içi açılacak. cengiz ünder için en sinir olduğum şey her topu, pası ayak içiyle atmaya çalışmasıydı kerem de buna doğru evriliyor ve çok kötü bir huy bu.

    kerem basit şekilde vuruş yapsa, ceza sahası dışında iyi yaptığı şey yerine en basit şeyi denese +10 skor katkısı vermişti ama işte bakıyorsun takımın en skorer 2. oyuncusu yine kerem, şimdi bu adama nasıl ağır şeyler söyleyelim? kerem en iyi türk kanat oyuncusu, kendisinden iyisi yok, kendisinden daha çok mücadele eden türk kanat oyuncusu da yok o yüzden kıymetini bilmek gerekiyor ama onun da top kaybını azaltması ve son vuruş konusunda basit düşünmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın