• 570
    bitse de kurtulsak dediğim dönem. olumsuz yorumlar okumaktan ciğerim sönüyor, o çöp, bu çöp, yönetim hatalı, gelen oyuncu dandik, yok opsiyonu vardı yoktu derken dedikoducu eski mahalle ablalarının sohbetlerine ve ortamına dönüyor futbolla alakalı her yer.

    herkes her şeyi çok iyi biliyor. fm oynayan futbol direktörü kesiliyor. galatasaray tarihinde örneği olmayan, cahilliğime verin diğer ülkelerde de hiç duymadığım kiradan geri çağırma olayı yapılmadı diye velvele çıkıyor. sebebi ne bunun? çünkü fm’de butonu var. allah razı olsun.

    gelmek istediğim yer şu. kimsenin gayesinin galatasaray’ın kötülüğü olmadığını iyi biliyorum ancak çok konuşulan yerde çok icraat olmaz. iyi icraat hiç olmaz. hiç birimiz kabul etmesek de galatasaray yine bir yerde yalpalayacak, kötü gidecek, belki de küme düşeceğiz kimbilir. ancak bu takıma olan izleme isteği arzusu kadim taraftarda baki kalacaktır. gidenler olur kalanlar olur, ama galatasaray hep sevilir, hep takip edilir. o yüzden kim gelmiş kim gitmiş çok takmayın. benim hep söylediğim bir şey var. bu takım cihan haspolatlı ve orhan ak ile şampiyon oldu. takımda kimyayı yakalamak en sağlam yöneticilerin bile zorluk yaşadığı bir şey.

    taraftar birebir pazarlık masalarına oturmadığı sürece yangın yapmaya hakkımız yoktur. yöneticilerin neyle karşılaştığını bilemiyoruz. belki bir gün öğreniriz. sezon sonunda zaten bütün hamlelerin başarı oranı ortaya çıkacak. gemi sudayken balyoz vurmanın anlamı yok. naçizane.
App Store'dan indirin Google Play'den alın