• 644
    bu site gerçekten de yabancı futbol camiasında bu kadar itibar gören bir site mi diye bakmak ilk kez aklıma esti ve reddit/soccer'da siteyi arattım. sadece saçma transfer söylentilerinde kullanıldığını gördüm. öyle sık sık gündeme gelen bir site bile değil ama türkler olarak hem twitter'da hem de sözlükte her gün olmasa da 3-4 günde bir konuşuyoruz maşallah.

    türklerden ve hatta galatasaraylılardan başka bu kadar umursayanı olmayan site. genel hit kaynağı öyle çok olmadığı için belli aralıklarla galatasaray'a sataşıyorlar ve muhtemelen merkezlerine belli aralıklarla "bakın türkiye'de şu transfer olduğunda şu kadar hit aldık. türkiye'de sosyal medya ve hit seviyemiz bu kadar güçlü. bizimle anlaşmanızı uzatırsanız bu kadar hit sağlamaya devam ederiz ama bize verdiğiniz parayı şu kadar yükseltin" diye rapor yolluyorlar. siz de ekmeklerine yağ sürmeye devam ediyorsunuz.

    edit: tahmin ettiğim gibi. sosyal medyada hit aldıktan sonra kasten yaptıkları hatayı da düzelttiler. şimdi galatasaray taraftarı "bak işte biz düzelttirdik" diyor ama adamlar rapora yansıtacağı hiti ve etkileşimi aldılar bile. böyle devam edelim arkadaşlar, süperiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın