• 269
    şampiyonluktan zerre şüphem olmayan sezon.

    fenerbahçe'nin kadrosu birkaç kişi hariç sadece nicel değer taşıyor.

    bugün itibariyle sağ ve sol bekimiz yok, orta sahamız eksik ancak bana deseler ki fenerbahçe'den istediğini oralara koyabilirsin, ferdi hariç kimseyi almam. kadro kaliteleri bizimkinden epey geride. bir de onlara sorun bakalım bizden kaç kişiyi takımlarında görmek isterler.

    şu an en acilinden bir sağ bek ve orta saha almamız kafi. 3 yerli oynatma zorunluluğumuz olduğunu unutmayalım. bunlar abdülkerim, kerem aktürkoğlu, barış alper, kaan ve demirbay. hem sağa hem sola hem 10 numaraya hem de merkez orta sahaya yabancı oyuncu almasına alalım da hangi 3 yerli oynayacak?

    barış alper'in sol bek performansı çok iyi çıkınca mecburen o mevkide yabancı oynatamıyorsun. sol bek yabancı olsa barış'ı hareket alanı kısıtlı sağ açıkta mı oynayacağız? mertens yerine daha iyi bir orta saha ve sağ bek dışında acil bir şeye gerek yok.

    takımınıza da okan hocaya da güvenin. yabancı sınırı olmasa tüm yangınlar haklı olurdu ama yerli zorunluluğunu unutmayalım. en efektif 3 adamımız abdülkerim, barış ve kerem. bunlar sahadaymış gibi transfer isteyelim derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın