• 159
    çok berbat bir kişiliğe sahip olduğunu düşündüğüm, galatasaray düşmanlığı üzerinden ciddi prim yaparak kendine koltuk bulabilmiş, mide bulandırıcı bir trol. bu zat o kadar kişinin bedduasını aldı ki sonunda ilahi adalet tecilli etmiş olabilir, elindeki baltayı taşa değil taş dağına vurmuş gibi duruyor. beter olsun tabi, böylesi birine hiç üzülmem.

    ara ara videolarına denk gelirim; upuzun bir süredir ismi lazım olmayan, - az buçuk google araştırması ile bulabileceğiniz - biriyle sürekli sosyal medya üzerinden program yapmaktaydı. daha yeni futbolla ilgili transfer haberlerine bakarken nasıl olduysa, internette denk gelip baktığımda, o kişinin eski twitlerinde malum terör örgütü hakkında çok ağır propagandaları olduğu ifşalanmış. tabi sonra pek akıllı kahramanımız(!) bu şahıs ile birlikte yaptığı her paylaşımı silmiş, yine sonrasında bu şahıs sırra kadem basmış. ve daha beteri üzerine kendisi, “ bunu bilmiyordum ” diye safça(!) bir dizi açıklama yapmış. denk gelmiş program yapmışlar falan sözde. programlara bakınca bayağı sıkı fıkı olduklarını hissediyorsunuz.

    elbette detaylarını bilmediğimiz konu hakkında iftira atmak yanlış olur ama; kendisi sürekli galatasaray gibi koskoca bir camiaya; iftira, algı, manipüle vs. gibi iğrenç yöntemlerle kendini bir bokum sanarak belaltı, belüstü ne varsa utanmadan, arlanmadan laf söyleyip, üzerine her türlü iftira atmayı şov haline getirirken hiç yüzü kızarmıyordu. hiç kimsenin ahını almak umurunda değildi. ne oldu, etme bulma dünyası mıymış bu dünya? daha bu da yetmez, iyice rezil rüsva olup programa birlikte çıktığı malum şahıs gibi sırra kadem basıp, yerin dibini boylamasını diliyorum. bakalım bundan sonra öyle kafana göre konuşabilecek misin? hep birlikte göreceğiz. darısı galatasaray’a aynı kin ve düşmanlığı besleyen herkesin başına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın