resim
Serge Alain Stephane Aurier
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 195
    kendisini çok fazla tanımıyorum, o yüzden ezbere de konuşmak istemiyorum. ama planlamayı biraz mantık açısından düşünmek istiyorum;

    bu arkadaş afrika kupası’nda ve favori takımlardan birinde oynuyor. eğer ki finale kalırsa sparta prag maçlarının ikisini de kaçıracak. yönetim sparta prag’ı çantada keklik olarak mı görüyor acaba ? biz bunları sağ beksiz de eleriz kafasıyla mı yaklaşıyoruz ? şampiyonlar ligi ön elemesinde molde’ye karşı böyle bir kumar oynayıp tutturduk diye her elemede zarlar düşeş gelir mantığında mıyız ?

    diyelim para harcamak istemiyoruz, 500 bin euro verilerek geri çağırılacak dubois mı daha ucuz, yoksa yarım sezon için 600-700 bin euro kazanacak bu arkadaş mı ? hem dubois yarın gelsin başlasın diyebilecekken, bu arkadaşın ne zaman geleceği ve sağlam mı olacağı meçhul.

    oyuncunun eğer transferi gerçekleştiyse tek avantajlı yanı çok fazla arkadaşının takımda bulunması. zaha, sanchez, ndombele bu oyuncu ile yakın arkadaşlar. bu arkadaşlık ortamı performans yükseltir mi, orası şüpheli.

    akıl tutulması mı yaşıyoruz yoksa transfer komitesi olarak risk almayı çok mu seviyoruz anlamıyorum. ama emin olmak istediğim tek şey, eğer ki bu arkadaşın geliş süresi bile belli değilken takıma kazandırdıysanız, yarın maça çıkacak bir sol beki acilen kadroya eklememiz gerektiğidir. ancak bu durumda barış alper ve kaan ikilisi sağ bek alternatifi olarak bir süre idare edebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın